VIDEO | Gabriel Diaconu: „O să fie iarna generației noastre”

Publicat: 17/08/2022, 23:13

Gabriel Diaconu a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Psihiatrul face o analiză completă și complexă a lumii în care trăim, dar ne vorbește și despre iarna generației noastre.

Pe măsură ce se apropie toamna și vine iarna și din toate punctele de vedere, fără vreo formă de alarmism sau isterie, o fie iarna generației noastre. Rusia într-adevăr suferă, dar supraviețuiește. Deodată ne-am trezit într-un război care e mult mai tradițional, mult mai aproape de vechile doctrine.

Sunt mulți care observă în ultimii 75 de ani, nimeni de pe planetă nu a trebuit ducă un război convențional. România a avut o poziționare foarte ingenioasă vizavi de Europa celor două viteze. În primul și în primul rând, sunt niște lucruri pe care Uniunea Europeană le-a făcut și care sunt fără precedent.

Acest lucru arată, apropo de Europa cu două viteze, că ei gândesc cumva iarna generației ca fiind testul de rezistență, de anduranță a Uniunii Europene, din care să iasă un fel de Uniunea Europeană cum nu a mai fost niciodată. Tot ce a însemnat ultima jumătate de an a fost joaca de-a restricțiile și interdicțiile”, a spus psihiatrul Gabriel Diaconu.

O nouă ediție pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase