VIDEO Psihologul criminalist Tudorel Butoi: „Violența a devenit un mod de viață pentru că s-a interpretat foarte lejer comportamentul social”

Publicat: 08/09/2022, 00:10

Violența din societate a devenit un mod de viață pentru autoritățile au interpretat cu foarte mare lejeritate comportamentul social. Drept dovadă stau bătăile zilnice dintre clanurile interlope care oripilează opinia publică prin acte de barbarie, spune psihologul criminalist, prof. univ. Dr. Tudorel Butoi, invitatul lui Marius Tucă la ediția specială, transmisă live de Gândul.

„Violența e ca umbra, o purtăm după noi datorită faptului s-a interpretat foarte mult cu lejeritate comportamentul social. Toată lumea înjură, toată lumea lovește, toată lumea face arestul acasă și atunci violența a devenit un lucru comun.

Violența a devenit un mod de viață. Uite clanurile ce înseamnă ni se spune „o bătaie în Chitila, la bătaie în Mogoșoaia între două clanuri”. „Dar de unde s-au luat ei? De la o fată”.

Ăsta e vrăjeală cu care prostească poliția naivă, nu pe Butoi. Pe mine n-ai cum prostești, pentru că voi bateți pentru piață, pentru camătă, pentru prostituție.

Altele sunt problemele și ne scoateți nouă, fetele, obiceiul nostru, am vrut vindem fata și ăla ne-a dat banii și a furat-o.. astea-s vrăjeli, aiureli”, a declarat psihologul criminalist Tudorel Butoi.

Află totul despre războiul din Ucraina doar la Marius Tucă Show pe gândul.romiscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

Alexandru Tosa
Student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând din mai 2021 face parte din echipa GÂNDUL, unde tratează subiecte politice, atât la citeste mai mult