Lansare. Renault Clio anunță o nouă motorizare, pe GPL. Constructorul propune trei variante

Lansare. Renault Clio anunță o nouă motorizare, pe GPL. Constructorul propune trei variante
Publicat: 02/03/2021, 18:27

Renault anunță lansarea a trei tipuri de Clio, cu variante de echipare diferite și cu prețuri cuprinse între 14.290 și 16.390 euro.  

Conform unui comunicat de presă transmis marți de companie, noul motor TCe 100 GPL îmbunătățește performanța, reducând în același timp consumul de combustibil și emisiile de CO2. Are un regim de putere maximă (rotații/min) de 4800 la 5000 tr/min benzină și 4600 la 5000 tr/min GPL. Cuplul maxim este de 160 Nm benzină și 170Nm pentru GPL.

Vehiculele cu GPL dispun de două rezervoare, pentru a asigura o autonomie sporită. Conform constructorului, grupul motopropulsor nu este supus restricțiilor de poluare și oferă acces neîngrădit la parcajele subterane.

Prin ce se deosebesc cele trei variante

În noua variantă, Renault Clio poate fi achiziționată cu opțiunea de motorizare GPL în versiunile de echipare Life, Zen și Intens.

Versiunea de echipare Life are un preț de pornire de 14.290 Euro cu TVA și vine echipată cu numeroase sisteme de asistență și siguranță cum ar fi : asistență la menținerea benzii de rulare (LKA), recunoașterea indicatoarelor rutiere (Traffic Sign Recognition), airbag-uri frontale și laterale tip cortină. În privința design-ului, versiunea include lumini față și spate Full LED, plus lumini de zi LED și jante din oțel de 15″ cu capace, design „Iremia”.

Versiunea Zen cu motorizare GPL are un preț de pornire de 15.090 Euro cu TVA și are în plus sistemul multimedia conectat Easy Link, cu ecran tactil 7″ și jante flexwheel 16”, design „Amicitia”.

Versiunea de echipare Intens are un preț de pornire de 16.390 Euro cu TVA pentru motorizarea GPL și propune în plus senzori de parcare spate, asistent adaptiv pentru fază lungă (AHL – Auto High Low beam), scaune față reglabile pe înălțime, oglinzi cu reglaj electric și încălzite, rabatabile electric, cu LED (semnalizare integrată), jante de aliaj 16″, design Agape (diamantate) și contur lateral cromat.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase