Ziora, platformă online pentru administrarea afacerii şi managementul programărilor, se listează pe SeedBlink

Ziora, platformă online pentru administrarea afacerii şi managementul programărilor, se listează pe SeedBlink
Marius Chiriţă, cofondator al Ziora Business IT
Publicat: 01/02/2021, 16:53
Actualizat: 01/02/2021, 16:56

Ziora, platformă online pentru administrarea afacerii şi managementul programărilor, care vizează o cotă de piață de 10% pe segmentul saloanelor de înfrumuseţare din România, se listează marţi, 2 februarie, pe SeedBlink. Runda de finanţare este de 140 000 de euro, pentru care compania cedează 10% din capital, potrivit unui comunicat al companiei.

Managementul Ziora estimează că se vor crea peste 250.000 de programări prin aplicaţie anul acesta şi că până la finalul anului viitor, compania va ajunge la o cifră de afaceri de un milion de euro în România şi la 15.000 de clienţi. Totodată, aplicaţia va intra şi pe pieţele din Ungaria şi Franţa.

Ziora vizează atragerea a 10% din piaţa naţională de beauty

Pentru anul în curs, compania vizează atragerea a 10% din piaţa naţională de beauty şi scalarea în două domenii noi – sănătate şi auto. Listarea pe SeedBlink, cea mai mare platformă de equity crowdfunding din Europa de Sud-Est, este o etapă importantă din evoluția companiei, spun fondatorii.

“Listarea pe SeedBlink înseamnă un pas prin care trecem de la zona de dezvoltare tehnică la cea de business. Este o ocazie prin care vrem să atingem o cotă de piaţă de 10% pe segmentul saloanelor de înfrumuseţare din România şi să ne extindem în alte pieţe din Europa”, spune Marius Chiriţă, cofondator al Ziora Business IT, compania care a dezvoltat aplicaţia Ziora.

Comunitate de antreprenori specializați să își gestioneze afacerile în mod digitalizat

În prezent, compania poartă discuţii cu un fond de investiţii care analizează posibilitatea de a se alătura businessului pentru a accelera externalizarea.

Soluţia Ziora permite companiilor din domeniul saloanelor de înfrumusețare, greu încercate de criza declanșată de pandemie, să îşi eficientizeze operaţiunile şi să fie mai bine pregătite pentru transformarea digitală de care au parte toate sectoarele economice, spune și Andrei Dudoiu, cofondator şi CEO SeedBlink.

Fondatorii Ziora vor să creeze o comunitate de antreprenori şi absolvenţi ai cursurilor de profil care să îşi gestioneze afacerile în mod digitalizat si un market place pentru distribuitorii şi prestatorii de servicii. Comunitatea Ziora le va facilita accesul la distribuitori, formatori, prestatori de servicii, parteneri şi clienţi – conexiuni necesare pentru ca afacerile lor să aibă succes, adaugă Marius Chiriţă.

Ziora este un software dedicat administrării afacerilor care necesită programări şi este folosit, mai ales, de către saloane de înfrumuseţare, wellness & spa, cluburi sportive, cabinete medicale, stomatologice sau de psihoterapie, firme de avocatură şi service-uri auto. Aplicaţia a fost dezvoltată de către Marius Chiriţă, Irinel Bîrsan şi Cătălin Bălinişteanu. În 2020, s-au alăturat companiei şi Silviu Chiriţă, senior financial analist cu experienţă în asset management, advisory şi private equity şi Lucian Rotar, prin S.C. Nexia Consulting S.R.L., antreprenor în serie şi investitor din comunitatea TechAngels, cu peste 20 de ani de experienţă în domeniul IT&C, atât în ţară cât şi în străinătate.

SeedBlink este cea mai mare platformă de equity crowdfunding din Europa de Sud-Est, atât din punctul de vedere al sumelor tranzacționate cât și al numărului de investitori, oferind celor interesați o metodă simplă de a investi în startup-uri inovatoare. Candidații preferați listați pe SeedBlink sunt startup-urile inovatoare cu tracțiune dovedită, cu un MVP deja testat, etice și având un model de afaceri clar, articulat, cu potențial de dezvoltare atât pe piața locală cât și pe piețele internaționale. Misiunea SeedBlink este să democratizeze investițiile în startup-uri și să dezvolte mediul antreprenorial inovator din regiune.

Inventatorul vaccinului anti-COVID a murit în condiţii misterioase! Descoperire frapantă despre vaccin
Motivul pentru care Reghe a băgat divorț. Ce i-a făcut Prodanca! Ea și Gigi Becali
FOTO. Anna Lesko, o nouă apariție interzisă! Cum s-a afișat în fața fanilor: i-a căzut...
Serena Williams a fost surprinsă pe plajă, în costum de baie. Câte kilograme are sportiva
Andreea Mantea NU mai tace! Adevărul despre relatia cu Cristi Mitrea: „…câte BĂTĂI am îndurat,...
Ce avere îi lasă Prodanca lui Reghecampf! Ce se va întâmpla la partaj, după divorț
CAZ HALUCINANT în România! Un doctor a anunţat că NU mai consultă pacienţi nevaccinaţi. Poziţia...
Cabluri roase de şoareci în Bucureşti. Rozătoarele au întrerupt funcţionarea unor semafoare
BANCUL ZILEI – Darul iubitei și bikinii buclucași
Viitorul val de cancer din Europa. Avertismentul experților: „Rezultatul este o bombă cu ceas”
Motivul pentru care Reghe a băgat divorț. Ce i-a făcut Prodanca! Ea și Gigi Becali
AVERTISMENT lansat de președintele Micrososft: Există deja sistemul „O persoană, un dosar”
Vine URGIA. Alertă de cod roşu în Ilfov, Prahova şi Dâmboviţa. Capitala, sub cod portocaliu
Ajutoare de 2.000 de EURO pentru această categorie de români. Cum obțin banii, de fapt
Heidi Klum și-a arătat susținerea pentru Germania în „cel mai mic bikini”. Puține femei ar...
Se spală de Moșii de vară 2021? Ce spun, de fapt, tradiția străveche și preoții
PROFEȚIA teribilă a lui Raed Arafat: O să fie foarte greu să controlezi epidemia. Decizia...
Șoc! A murit starul din Seinfeld, dar s-a ținut secret decesul său
S-a prăbuşit City Insurance, cea mai mare companie de RCA! Tot managementul este suspendat, Fondul...
Povestea tânărului din România care şi-a deschis prima afacere căutând-o pe Google. Acum face milioane...