Ziora, platformă online pentru administrarea afacerii şi managementul programărilor, se listează pe SeedBlink

Ziora, platformă online pentru administrarea afacerii şi managementul programărilor, se listează pe SeedBlink
Marius Chiriţă, cofondator al Ziora Business IT
Publicat: 01/02/2021, 16:53
Actualizat: 01/02/2021, 16:56

Ziora, platformă online pentru administrarea afacerii şi managementul programărilor, care vizează o cotă de piață de 10% pe segmentul saloanelor de înfrumuseţare din România, se listează marţi, 2 februarie, pe SeedBlink. Runda de finanţare este de 140 000 de euro, pentru care compania cedează 10% din capital, potrivit unui comunicat al companiei.

Managementul Ziora estimează că se vor crea peste 250.000 de programări prin aplicaţie anul acesta şi că până la finalul anului viitor, compania va ajunge la o cifră de afaceri de un milion de euro în România şi la 15.000 de clienţi. Totodată, aplicaţia va intra şi pe pieţele din Ungaria şi Franţa.

Ziora vizează atragerea a 10% din piaţa naţională de beauty

Pentru anul în curs, compania vizează atragerea a 10% din piaţa naţională de beauty şi scalarea în două domenii noi – sănătate şi auto. Listarea pe SeedBlink, cea mai mare platformă de equity crowdfunding din Europa de Sud-Est, este o etapă importantă din evoluția companiei, spun fondatorii.

“Listarea pe SeedBlink înseamnă un pas prin care trecem de la zona de dezvoltare tehnică la cea de business. Este o ocazie prin care vrem să atingem o cotă de piaţă de 10% pe segmentul saloanelor de înfrumuseţare din România şi să ne extindem în alte pieţe din Europa”, spune Marius Chiriţă, cofondator al Ziora Business IT, compania care a dezvoltat aplicaţia Ziora.

Comunitate de antreprenori specializați să își gestioneze afacerile în mod digitalizat

În prezent, compania poartă discuţii cu un fond de investiţii care analizează posibilitatea de a se alătura businessului pentru a accelera externalizarea.

Soluţia Ziora permite companiilor din domeniul saloanelor de înfrumusețare, greu încercate de criza declanșată de pandemie, să îşi eficientizeze operaţiunile şi să fie mai bine pregătite pentru transformarea digitală de care au parte toate sectoarele economice, spune și Andrei Dudoiu, cofondator şi CEO SeedBlink.

Fondatorii Ziora vor să creeze o comunitate de antreprenori şi absolvenţi ai cursurilor de profil care să îşi gestioneze afacerile în mod digitalizat si un market place pentru distribuitorii şi prestatorii de servicii. Comunitatea Ziora le va facilita accesul la distribuitori, formatori, prestatori de servicii, parteneri şi clienţi – conexiuni necesare pentru ca afacerile lor să aibă succes, adaugă Marius Chiriţă.

Ziora este un software dedicat administrării afacerilor care necesită programări şi este folosit, mai ales, de către saloane de înfrumuseţare, wellness & spa, cluburi sportive, cabinete medicale, stomatologice sau de psihoterapie, firme de avocatură şi service-uri auto. Aplicaţia a fost dezvoltată de către Marius Chiriţă, Irinel Bîrsan şi Cătălin Bălinişteanu. În 2020, s-au alăturat companiei şi Silviu Chiriţă, senior financial analist cu experienţă în asset management, advisory şi private equity şi Lucian Rotar, prin S.C. Nexia Consulting S.R.L., antreprenor în serie şi investitor din comunitatea TechAngels, cu peste 20 de ani de experienţă în domeniul IT&C, atât în ţară cât şi în străinătate.

SeedBlink este cea mai mare platformă de equity crowdfunding din Europa de Sud-Est, atât din punctul de vedere al sumelor tranzacționate cât și al numărului de investitori, oferind celor interesați o metodă simplă de a investi în startup-uri inovatoare. Candidații preferați listați pe SeedBlink sunt startup-urile inovatoare cu tracțiune dovedită, cu un MVP deja testat, etice și având un model de afaceri clar, articulat, cu potențial de dezvoltare atât pe piața locală cât și pe piețele internaționale. Misiunea SeedBlink este să democratizeze investițiile în startup-uri și să dezvolte mediul antreprenorial inovator din regiune.

Gilda Popa
Gilda Popa este licențiată în Drept și a urmat un master de psihologie organizațională la Facultatea de Psihologie - Universitatea București. A mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Ana Maria, tânăra ucisă în Orhei, ar fi ieșit din casa presupusului criminal pe picioarele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului