Ce portofele pentru femei sunt perfecte pentru un cadou?

Ce portofele pentru femei sunt perfecte pentru un cadou?
Ce portofele pentru femei sunt perfecte pentru un cadou?
Publicat: 26/02/2021, 18:19
Actualizat: 27/02/2021, 10:07

„Portofele, portofele, voi sunteţi visele mele” spun versurile unei cunoscute melodii lăutăreşti. Am putea spune că aceste versuri sunt caracteristice nouă, tuturor, deoarece cine nu visează la un portofel plin cu bani?

Ce portofele sunt potrivite pentru un cadou?

Dragi soţi, iubiţi, copii, fraţi, prieteni, amici, cunoscuţi, vă oferim un sfat preţios: dacă doriţi să oferiţi un cadou perfect unei doamne dragă vouă, cumpăraţi-i un portofel! Răspuns final: toate! Da, aţi citit foarte bine. Şi aici vorbeşte experienţa proprie.

Niciodată noi, femeile, nu vom spune nu atunci când vine vorba despre accesorii. Totuşi, domnilor, ar trebui să luaţi în calcul câteva aspecte atunci când alegeţi un model de portofel de damă.

Materialul este foarte important în ceea ce priveşte portofelele de damă. Foarte la modă sunt cele din piele ecologică, în diferite modele şi culori. Dacă nu aveţi neapărat preferinţe, sau idei, vă sfătuim să alegeţi portofele în nuanţe vii, pastelate, sau modelele care imită pielea de şarpe – sunt la mare căutare în acest an.

Găsește stilul potrivit!

Stilul este şi el un considerent de care este musai să se ţină cont. O doamnă rafinată merită un portofel pe măsură, la fel ca şi o doamnă open-mind, plină de viaţă şi cu un stil casual.

Fiecare femeie este unică în felul ei, astfel încât trebuie să fiţi atenţi la aceste detalii. Nu vă puteţi prezenta în faţa unei doamne respectabile şi sobre cu un portofel roz cu unicorni, de exemplu.

Alege piele netedă sau piele lucioasa, pentru doamnele care iubesc lucrurile fine, plăcute la atingere. Ai grija la accesorii, acestea trebuie sa fie metalice, delicate, discrete sa completeze cu bun gust portofelul cadou..

Tipul de portofele: în primul rând, există portofelul clasic, mai mărțișor, încăpător, unde pot fi ţinuţi bani dar şi carduri, acte, poze de familie, etc. sau există acele portofele micuţe cu fermoar, speciale pentru mărunţiş. În general, când vine vorba despre cadouri, se alege prima variantă.

Unele modele de portofele de damă pot fi purtate chiar şi ca gentuţe, având curea de prindere detaşabilă. Acesta este un mare plus, deoarece nu tot timpul doamnele şi domnişoarele îşi vor lua genţile după ele, astfel încât ideea de portofel cu o curea ataşată este una perfectă pentru un cadou frumos.

De asemenea, este foarte important să studiaţi atenţi interiorul portofelului, pentru ca acesta să fie încăpător şi cu multe compartimente pentru diferitele lucruri. La fel de important este ca acesta să fie confecţionat din materiale calitative, care să nu se degradeze. În portofel se ţin, de obicei, lucruri de preţ, ar fi mare păcat ca acestea să se piardă.

Acordă importanța calității!

Dacă vrei sa oferi un dar memorabil unei persoane excepțională, este esențial sa acorzi mula atenție calității! Finisajele perfect executate si atenția pentru detalii sunt doua elemente care completează in mod natural piese expresive, cu personalitate.

De unde puteţi alege cele mai trendy portofele de damă?

Fără doar şi poate, la un studiu al pieţei, la magazinele CCC găsiţi o gamă variată de portofele de damă: https://ccc.eu/ro/accesorii/femei/portofele, după cum vă spuneam anterior. Modelele sunt de bun gust, raportul calitate preţ fiind unul foarte bun.

Dacă doriţi, aveţi opţiunea de a vizita şi comanda online, pe site-ul magazinului.  La toate întrebările voastre se răspunde pe site-ul CCC, unde puteţi adresa personal o întrebare, dacă aveţi nelămuriri, înainte de a plasa o comandă!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor fi închise
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul...
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina? ❗
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
George Simon a devenit tată pentru prima dată. Liderul AUR este în culmea fericirii: ”M-ai...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
România și pierderea Dobrogei. Ionel Brătianu: „Soarta Dobrogei nu depinde de stipulațiile păcii de la...