• Publicat:
Financiar

Percheziții la o firmă de curierat, unde sunt vizați 21 de angajați și foști angajați

Percheziții la o firmă de curierat, unde sunt vizați 21 de angajați și foști angajați
Polițiștii din Alba fac percheziții la o firmă de curierat din județ și la locuințele a 21 de angajați și foști angajați, suspectați că, timp de un și jumătate, nu au livrat destinatarilor corespondența trimisă de instanțele de judecată și au semnat în fals dovezile de livrare.

Polițiștii din Alba fac, joi, 16 percheziții în orașul Sebeș și 7 în comunele arondate Sebeșului, la două puncte de lucru ale unei firme de curierat și la domiciliile a 21 de actuali sau fost angajați ai acestora, care sunt bănuiți de abuz în serviciu și fals intelectual.

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada ianuarie 2018 – iunie 2019, aceștia nu ar fi înmânat destinatarilor corespondența expediată de către instanțele de judecată din municipiul Alba Iulia și ar fi semnat, în fals, în numele destinatarilor, dovezi și borderouri de livrare, primele fiind expediate ulterior instanțelor de judecată.

Persoanele vizate de anchetă vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

La percheziții, polițiștii de investigare a criminalității economice sunt sprijiniți de polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din I.P.J. Alba și de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sebeș și ai Poliției Orașului Cugir.

 

Inchide