GÂNDUL LIVE. Cazul Caracal: Avocatul lui Gheorghe Dincă, amendat cu 1.000 de lei, pentru tergiversarea cauzei!

Publicat: 18/11/2020, 13:58

Al doilea termen în dosarul Caracal a fost amânat. Gheorghe Dincă nu a fost audiat, iar avocatul lui a fost amendat cu 1.000 de lei, pentru tervigersarea cauzei!

„Și de această dată procesul a fost amânat, pentru data de 16 decembrie, pe motiv că Dincă nu beneficiază de apărare, pentru că avocatul din oficiu nu a apucat să studieze dosarul, nu a apucat să discute cu Dincă.

Mai mult, Gheorghe Dincă a solicitat, printr-un memoriu, să-i fie înlocuit avocatul. Instanța a decis însă ca avocatul din oficiu să nu fie schimbat, dar avocatul are obligația să studieze dosarul.

În plus a fost amendat cu 1.000 de lei, tocmai pentru că nu a apucat să studieze această cauză. Cele două familii sunt evident foarte supărate, pentru că judecarea acestei cauze este amânată de la o lună la alta, mai mult, familia Luizei Melencu a depus o cerere de strămutare a dosarului, aceasta s-a judecat ieri la Curtea de Apel Craiova, dar a fost respinsă.

Vă reamintesc faptul că în acest dosar Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată pentru omor, viol și profanare de cadavre, este acuzat că le-a răpit, violat și ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu”, transmite Georgiana Stănescu, corespondentul GÂNDUL la Craiova.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase