GÂNDUL LIVE. Cazul Margheritei de la Clejani. Marius Niță: Se simte un soi de vedetă la Hollywood. E dreptul ei să se creadă cine vrea când nu ne pune viața în pericol

Redactor:
Gândul

Realizatorul TV Marius Niță a comentat la Gândul Live cazul Margheritei de la Clejani, menționând că este firesc ca părinții să-și apre copilul, însă sub nicio formă nu ar trebui ca tânăra să fie lăsată să pună în pericol viețile altor oameni. 

După ce Margherita a spus că nu mai dă declarații pentru presa din România, ci doar pentru cea de la Hollywood și că „nu este treaba jurnaliștilor” dacă la petrecerea la care a participat s-a consumat alcool, relizatorul TV Marius Niță a tras un semnal de alarmă asupra faptului că este treaba noastră, a tuturor, când cineva pune în pericol viețile mai multor oameni.

Marius Niță aprobă comportamentul protectiv al părinților, însă nu crede că acesta o va ajuta pe tânără să înțeleagă ce a greșit:

 „Este absolut firească reacția lui Ioniță, un artist foarte apreciat în România și un bărbat intelligent. Este firesc să-și apere copilul. Mă gândesc acum dacă Margherita înțelege ceva din acțiunile tatălui ei. Omoară tot ce a constriut Ioniță în acești ani. Margherita și Fulgi au avut megaonoarea de a se naște în această familie și au devenit artiști, li s-a oferit totul pe tavă”.

„A fost un noroc chior penru ea că nu a produs victime”

În condițiile în care autotirățile au declarat că Margherita a consumat substanțe interzise, iar tânăra și tatăl acesteia spun că nu este vorba despre droguri, ci despre pastile de slăbit, Marius Niță consideră că ar fi fost mai dezirabilă o asumare a acestor fapte:

„Mi-ar fi plăcut o asumare totală, dar având în vedere că Margherita ar risca să facă închisoare, e firesc să-și apere copilul.Este treaba noastră pentru că și-a pus viața în pericol și ar fi putut să-i pună viața în pericol și altcuiva.Dacă te droghezi între 4 pereți e una, dar dacă apoi conduci e mult mai grav. A fost un noroc chior penru ea că nu a produs victime. Margherita se simte un soi de vedetă la Hollywood. E dreptul ei să se creadă cine vrea când nu ne pune viața în pericol.

Marius Niță susține că era de așteptat ca Viorica de la Clejani să aibă o reacție vulcanică:

„Este firească și reacția Viorică. Este extrem de impulsivă”. Marius Niță descrie faptul că Viorica îi critică pe jurnaliștii care filmează în fața casei lor, spune că se simte hărțuită, dar tot jurnaliștii i-au făcut celebri.

×

Urmăriți Gândul LIVE Înnebuniți după șaorma cu de toate. Chiar și cu amendă. Vorbim de doi deputați PSD care n-au vrut să poarte masca în interiorul unui local care vinde șhaorma. Ba chiar au fost și violenți. Și uite așa, au dat o grămadă de bani pentru specialitatea oriental. https://www.gandul.ro/19465630Gelu Duminică și Mihai Morar, printre invitații Emmei Zeicescu

Publicată de Gandul pe Marţi, 7 iulie 2020
Gândul LIVE!
Inchide