GÂNDUL LIVE. Sore, de 1 Iunie: Locurile de joacă, momentan, sunt un NU pentru noi. Pădurea este locul nostru de joacă

Publicat: 01/06/2020, 13:59
Actualizat: 01/06/2020, 15:20

Sore este unul dintre artiștii care au ales să petreacă Ziua Copilului alături de fiica ei. Nu merg în locurile de joacă, încă oficial închise, ci petrec mult timp în natură. Iar această apropiere este cadoul cel mai important, consideră artista.

„Noi ne întoarcem la o normalitate în aer liber, atât doar. Locurile de joacă, momentan, sunt un NU pentru noi, dar avem norocul să stăm foarte aproape de natură, chiar lângă pădure, și atunci pădurea este locul nostru de joacă și cred că e mult mai interesant așa”, a povestit Sore, la Gândul Live.

„Am programul, de dimineața până seara sunt afară”, a confirmat și fiica ei.

Nici în această a doua etapă a relaxării măsurilor restrictive din starea de alertă pentru prevenitrea răspândirii noului coronavirul, locurile amenajate pentru copi nu au fost deschise, spre deosebire de parcuri.

„Apropierea, ce ne lipsea înainte din cauza programului foarte încărcat, este cea mai importantă”

„Ce ne-a învățat această perioadă este că apropierea, ce ne lipsea înainte din cauza programului foarte încărcat, este cea mai importantă pentru armonie în familie, pentru o stare de spirit bună, indiferent de restricțiile din jur. Cred că de aici începând, toate lucrurile bune care vor veni vor fi și mai apreciate, cel puțin eu asta am învățat”, a mărturisit Sore.

Într-o intervenție la Gândul Live din timpul stării de urgență, artista povestea cum a schimbat-o această perioadă și la ce se așteaptă în cariera ei pe viitor.

„Înțeleg că foarte mult timp de aici înainte că probabil voi face mult mai puține lucruri, poate doar studio și voi lansa foarte multe melodii pe internet, fără concerte, fără a mă întâlni cu publicul, dar e bine să fii precaut și să înțelegi și să pui răul înaintea binelui”, a spus artista.

Începând din 1 iunie, autoritățile permit organizarea de spectacole, în aer liber, cu un număr de participanți limitat la 500 și cu norme stricte de protecție.

Madalina Prundea
Absolventă a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, Departamentul de Limbi Moderne Aplicate din cadrul Facultății de Litere, Mădălina Prundea a debutat în presa regională, la „Evenimentul Zilei de Transilvania”, la finalul anului citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase