INTERVIU. Ioniță de la Clejani la Gândul Live: „O apăr pe Margherita pentru că e fata mea și nu a făcut nimic grav. Suntem un brand puternic și vom trece și peste această încercare a vieții””

Redactor:
Gândul

„O apăr pentru că e fata mea și nu a făcut nimic grav” , spune Ioniță de la Clejani într-un interviu exclusiv pentru Gândul Live, după incidentul în care a fost implicată Margherita. 

Tatăl Mergheritei își apără fiica, despre care spune că nu a făcut nimic grav. Atât Ioniță cât și Margherita susțin că tânăra nu a consumat nici alcool nici droguri, deși autoritățile au anunțat că drug testul a ieșit pozitiv.

„Marga este bine. Pentru asta îi mulțumesc lui Dumnezeu. Nu este normal ce s-a întâmplat. Margherita nu consumă droguri. Nici eu nu vă pot spune mai multe pentru că suntem în anchetă. Toate lucrurile astea sunt cu caracter confidențial. Sunt sigur că Margherita nu consumă droguri. Pentru că nu mă minte. Așteptăm să vedem ce spune ancheta”.

Ioniță de la Clejani este absolut convins că fiica lui nu este vinovată, însă nu vrea să acuze pe nimeni înainte de rezultatul anchetei.

„A fost cu cineva în mașină. Nu pot acuza, sau arăta cu degentul spre nimeni. E un dosar penal la poliție iar eu nu pot să spun mai multe până nu vin rezultatle anchetei”.

„S-a speriat foarte tare de acest incident”

Ioniță a explicat că Margherita nu are nevoie de consulații psihologice, însă s-a speriat în urma acestui incident și este stresată de presiunea jurnaliștilor.

„S-a speriat foarte tare de acest incident. Este foarte stresant să te trezești de dimineață și să ai atâția reporteri în fața casei. Toate televiziunile sună. Noi avem respect pentru ei și rugămintea noastră este să ni se respecte și nouă intimitatea. Suntem oameni care trăim în România. Să nu vină cu întrebări jenante, provocatoare care ne scot din minți. Suntem puternici, o familie puternică, un brand puternic și vom trece și peste această încercare a vieții”.

Ioniță spune că va face public rezultatul anchetei și va face tot posibilul ca adevărul să iasă la iveală. „Se poate întâmpla asta la orice fată”.

Ioniță anunță că din cauza pandemiei care nu a mai permis desfășurarea activităților artiștilor, va deschide un magazin.

 

×

Urmăriți Gândul LIVE Înnebuniți după șaorma cu de toate. Chiar și cu amendă. Vorbim de doi deputați PSD care n-au vrut să poarte masca în interiorul unui local care vinde șhaorma. Ba chiar au fost și violenți. Și uite așa, au dat o grămadă de bani pentru specialitatea oriental. https://www.gandul.ro/19465630Gelu Duminică și Mihai Morar, printre invitații Emmei Zeicescu

Publicată de Gandul pe Marţi, 7 iulie 2020
Gândul LIVE!
Inchide