VIDEO | Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 15 ianuarie 2022. Leii pot avea parte de tensiuni în cuplu

Publicat: 15/01/2022, 06:00
Actualizat: 15/01/2022, 11:27

Horoscopul zilei de 15 ianuarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Mercur retrograd din zodia Vărsător și Uranus retrograd din zodia Taur formează un aspect tensionat de cuadratură care ne va influența aceste zile. S-ar putea să spunem lucruri care să-i surprindă pe cei din jur, dar și noi să fim luați pe nepregătite de ceea ce auzim. Trebuie să avem grijă să nu exagerăm cu încăpățânarea și să nu credem chiar tot ce auzim.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Evită să dai bani cu împrumut zilele acestea și nici nu te avânta să investești în proiectele tale. Poate ar trebui să fii mai grijuliu cu facturile și plățile pe care le ai de făcut. S-ar putea să fii surprins de niște vești despre prieteni sau un dialog cu cineva din anturaj să te uimească.

Horoscop zilnic Taur

Cum Uranus este în zodia ta, fără îndoială că zilele acestea ai senzația că totul te enervează și totul iese pe dos. Nu te stresa mai mult edcât este cazul. În plus, ai tendința de a fi mult prea direct în exprimare și îi poți surprinde pe cei din jur, însă și tu poți fi dat peste cap de niște vești primite. Cei care lucrează astăzi pot avea certuri și neînțelegeri cu superiorii.

Horoscop zilnic Gemeni

Careul din aceste zile te agită și te neliniștește, maia les că Mercur este și guvernatorul tău. Vrei să spui lucruri, să scoți secrete la suprafață, să dezvălui adevărul sau să-l afli, însă ceva te reține sau te sperie. Ai grijă de sănătatea ta mai mult și încearcă să profiți de această zi iberă și să te odihnești mai mult.

Horoscop zilnic Rac

Relația cu partenerul de viață poate fi mai agitată și se pot spune lucruri mai puțin dorite și plăcute. Posibile discuții pe teme financiare sau legate de încredere, fidelitate și viață intimă. S-ar putea să fii surprins de o discuție cu cineva, cel mai probabil cu o persoană cu care împarți bani, poate un colaborator.

Horoscop zilnic Leu

Dat fiind că Mercur se află în retrogradare în sectorul relațiilor tale, te poți aștepta ca zilele acestea atmosfera să fie mai tensionată. Se pot purta dialoguri pe teme neașteptate și pot fi destul de surprnzătoare informațiile pe care le afli. S-ar putea să te uimească și o propunere a cuiva. Pot să apară n neînțelegeri și în plan profesional, cu cei cu care lucrezi și care au pretenții prea mari și exagerate de la tine.

Horoscop zilnic Fecioară

Și tu vei simți din plin careul din aceste zile, dat fiind că Mercur este guvernatorul tău. Te poți aștepta la stări de agitație și neliniște, la stres, la oboseală psihică, așa că nu uita să te odihnești corespunzător. Ar trebui să profiți de această zi liberă și să iei o pauză de la tot. Posibil să vină niște informații destabilizatoare de la locul de muncă sau niște colegi să te enerveze cu un mesaj.

Horoscop zilnic Balanță

S-ar putea să te simți neînțeles de cei dragi, maia les de persoana iubită sau de copii. Parcă nimeni nu este de acord cu tine și cu dorințele tale. Cei mai bine ar fi să faci lucruri care-ți plac și să faci abstracție de ceea ce ți se reproșează. Evită și tu să faci reproșuri. Posibil să fii surprins de o discuție cu perechea de viață.

Horoscop zilnic Scorpion

S-ar putea ca o situație ce ține de casă, de treburi gospodărești, să-ți dea pesta cap niște palnuri cu partenerul. Poate fi vorba și de un conflict în familie ca urmare a relației pe care o ai sau o ceartă între partener și părinți în care tu să pici la mijloc. Discuțiile cu familia te pot șoca.

Horoscop zilnic Săgetător

Azi ții cu dinții de părerile tale și nimeni nu pare să aibă contraargumente. Ai grijă la ideile prea radicale, fixe și la încăpățânare. Posibil să afli vești care să te șocheze sau să porți discuții neașteptate. Nu este o zi bună pentru a lua decizii importante. Nu vor fi definitive.

Horoscop zilnic Capricorn

S-ar putea ca discuțiile pe tema banilor să te scoată complet din starea de confort. Posibil să afli că mai ai niște plăți de făcut sau să trebuiască să faci niște cumpărături neprevăzute. Atenție și la tendința de a cheltui pe mofturi și plăceri de moment și evită speculaiile financiare.

Horoscop zilnic Vărsător

Dat fiind că Mercur retrogradează în zodia ta vei resimți careul cu Uranus, guvernatorul tău, din plin. Poți fi irascibil, agitat și nervos și s-ar putea ca o discuție cu cineva din familie să te surprindă și să te enerveze. Simți nevoia să te refugiezi în singurătae, să te izolezi. Posibil ca nemulțumirile să vină și ca urmare a unor probleme din gospodărie care îți dau planurile peste cap.

Horoscop zilnic Pești

Pot să ajungă la urechea ta fel și fel de informații false, zvonuri, dar și adevăruri care să te șocheze. Poți fi ușor indus în eroare și nu ar trebui să iei decizii majore acum. Un dialog în cuplu te poate lua pe nepregătite și te poate uimi. Posibil să iasă la suprafață secrete sau să reapară în viața ta un fost partener.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Ce au descoperit anchetatorii în mașina presupusului criminal din Orhei. Polițiștii au luat în calcul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
E OBLIGAȚIE pentru șoferii din România. REGULA de care trebuie sa țină cont când întâlnesc...
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Patru sulițe aborigene, returnate Australiei după 250 de ani