Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 3 august 2021. Surprize în dragoste pentru Tauri

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 3 august 2021. Surprize în dragoste pentru Tauri
FOTO - Pixabay.com
Publicat: 03/08/2021, 08:19

Horoscopul zilei de 3 august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează un aspect de susținere între Venus din zodia Fecioară, planeta iubirii și a banilor, și Uranus din Taur, planeta neprevăzutului. Contextul astrologic vine cu surprize plăcute în viața sentimentală, dar și legate de finanțele noastre, și ne susține să fim mai deschiși la nou și să facem mici schimbări care să ne îmbunătățească stilul de viață și să ne armonizeze cu noi înșine.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 3 august 2021

Dragoste

Cum Venus îți guvernează relațiile, contextul zilei te susține să alungi monotonia din cuplu, să faci mici schimbări, să te dedici unor activități alături de partener, astfel încât să vă revitalizați relația. Cei singuri pot fi arași de o persoană nonconformistă, diferită de felul lor de a fi.

Carieră și bani

Accepți mai ușor schimbările profesionale care vin la locul de muncă și asta te ajută să-ți schimbi și tu programul și modul în care-ți desfășoiri sarcinile astfel încât să să devii mai eficient.

Sănătate

Este oz i bună să schimbi ceva în alimentația ta, să schimbi ceva în rutina zilnică astfel încât să-ți îmbunătățești starea generală.

Horoscop zilnic Taur – 3 august 2021

Dragoste

Venus se află în sectorul iubitii tale și te susține să cunoști pe cineva, să te îndrăgostești, însă ai grijă că s-ar putea să fie o relație destul de schimbătoare și poate nu chiar de lungă durată. În cuplu dedică-te activităților în doi și activităților cu copiii. Așteaptă-te la fel și fel de surprize în dragoste!

Carieră și bani

Este o zi creativă pentru tine și vii cu ceva nou în viața ta care te ajută să faci progrese, mai ales dacă te învârți într-un domeniu artistic.

Sănătate

Dcaă doar visai la un hibby, azi poți începe să dai curs pasiunii tale. Fă o schimbare în program astefl încât să te bucurii de mai mult timp liber pentru tine și plăcerile tale.

Horoscop zilnic Gemeni – 3 august 2021

Dragoste

Este nevoie să te ocupi de o situație de familie mai veche pe care ai ignorat-o și va trebui să fii mai indulgent cu cei dragi, mai iertător și mai permisiv. Sentimental, nu prea știi ce vrei, sau ai o nevoie dar nu știi cum să o concretizezi.

Carieră și bani

S-ar putea ca ziua să-ți fie dată peste cap de niște reperații urgente în locuință sau pur și simplu te ocupi de amenajarea căminului. Este chiar indicat să schimbi lucruri prin casă, mai ales dacă lucrezi de la domiciliu.

Sănătate

Luna se află în zodia ta și te susține emoțional, însă s-ar putea a situații din trecut, amintiri din copilărie să te copleșească astăzi.

Horoscop zilnic Rac – 3 august 2021

Dragoste

Este o zi foarte bună pentru comunicare, pentru ieșiri cu prietenii sau pentru a cunoaște persoane noi, chiar diferite de ine, din alt mediu, cu care să te împrietenești.

Carieră și bani

Dacă ai de negociat ceva astăzi, de susținut un interviu, un examen, de rezolvat ceva ce ține de acte, poți fi sigur că lucrurile merg în favoarea ta.

Sănătate

Este o zi foarte bună să faci mișcare, să încerci un sport nou sau să vizitezi un loc nou. Te vei reîncărca cu energie.

Horoscop zilnic Leu – 3 august 2021

Dragoste

Începi să-ți recapeți încrederea în tine și să-ți dai seama că nu poți fi ușor de doborât, indiferent de câte piedici ai avea de trecut.

Carieră și bani

Mulți nativi pot prinde astăzi mai mult curaj și pot merge să stea de vorbă cu superiorii. În urma schimbărilor profesionale avute, mulți Lei pot decide ce să facă mai departe în legătură cu prefesia lor. Unii nativi pot primi o sumă de bani sau o creștere salarială.

Sănătate

Nu lăsa îndoiala să pună stăpânire pe tine și luptă cu gândurile negative care-ți trec prin minte.

Horoscop zilnic Fecioară – 3 august 2021

Dragoste

Venus se află î zodia ta și te susține să te îndrăgostești, poate chiar de o persoană diferită din multe puncte de vedere, dar cu principii comune. Ține cont că trebuie să rămâi ancorat în realitae pentru că sunt șanse ca relația să nu fie de durată. În cuplu fă lucrurile altfel, vino cu ceva inovativ.

Carieră și bani

Poți să cunoști persoane la locul de muncă cu care să legi relații profesionale importante, cu rol în ascensiunea ta. Astăzi trebuie să faci lucrurile altfel, indiferent despre ce este vorba, și vei vedea că toate îți vor merge bine.

Sănătate

Este o zi favorabilă să faci o schimbare de look, să îți cumperi niște ținute și accesorii diferite de ceea ce ai și să mergi la un salon de înfrumusețare. Răsfață-te mai mult!

Horoscop zilnic Balanță – 3 august 2021

Dragoste

Ai tendința de a trece peste niște suferințe cauzate de o persoană dragă. Îți poți ierta partenerul chiar dacă tocmai ai aflat că te-a mințit sau înșelat. Totuși, nu exagera și nu sta într-o relație toxică! Dacă ești singur ferește-te de parteneri care au secrete sau ascund lucruri pentru a nu suferi ulterior.

Carieră și bani

Ce ar fi ca astăzi să te preocupi mai mult de tine și mai puțin de ceilalți? Poate ar trebui să pui totul în stand-by și să ieși cu prietenii. Posibile nemulțumiri care vin din partea unor asociați.

Sănătate

Cum Venus te guvernează, poți profita de ziua de astăzi pentru a face o schimbare de look sau pentru a-ți schimba garderoba și a-ți reînnoi stilul vestimentar.

Horoscop zilnic Scorpion – 3 august 2021

Dragoste

Este o zi excepțională pentru a o petrece alături de partener și a face împreună lucruri pe care vi le doreați, dar le-ați tot amânat. Activitățile în doi vă vor reapropia. Cei singuri nu este exclus să fie atrași de o persoană nouă, însă s-ar putea să nu dureze prea mult o relație începută acum.

Carieră și bani

Relațiile profesionale se bucură de înțelegere și armonie, iar colaboratorii vin cu idei noi, originale despre cum să faceți lucrurile să funcționeze.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, ci din contră, dacă te-ai confruntat cu nneplăceri astăzi e abordezi dintr-o nouă perspectivă.

Horoscop zilnic Săgetător – 3 august 2021

Dragoste

Luna trece prin sectorul relațiilor tale și crește nevoia de apropiere de persoana iubită, însă astăzi s-ar putea să nu ai timp necesar să îl oferi din cauza programului încărcat.

Carieră și bani

Este o zi bună din punct de vedere profesional și nu este exclus să te bucuri de o promovare, să obții o apreciere care va cântări mult în fața tuturor. Dacă ai țeluri de atins, vino cu o strategie nouă, cu idei inovatoare.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate.

Horoscop zilnic Capricorn – 3 august 2021

Dragoste

Este o zi foarte bună pentru viața sentimentală. Poți fi atras în mod neașteptat de o persoană, poți începe o idilă, dar ține cont că pot să apară schimbări pe parcurs. În cuplu poți ajunge la o viziune de viitor cu partenerul dacă ești dispus să-i iei în calcul și opiniile și convingerile acestuia.

Carieră și bani

S-ar putea ca unii nativi să se înscrie la un curs astăzi sau să viziteze locuri noi, să cunoască persoane cu o altă mentalitate decât a lor și să fie dornici de învățare.

Sănătate

Dacă vrei să pleci într-o călătorie, azi este o zi favorabilă pentru planificare. O discuție cu cineva aflat la distanță te poate bucura, poate fi vorba și de o veste din străinătate.

Horoscop zilnic Vărsător – 3 august 2021

Dragoste

Profită din plin de trigonul format astăzi pe cer pentru a reaprinde pasiunea în cuplu, mai ales că ai traversat o perioadă de neînțelegeri și rigiditate. Dacă ești singur, poți intra într-o aventură pasională, dar nu-ți face mari speranțe că va fi de viitor.

Carieră și bani

Dacă aștepți o rezolvare legată de acte, credite, de un proces, litigiu sau aștepți să primești o sumă de bani, un bun material, ziua de astăzi îți este favorabilă.

Sănătate

Starea emoțională este destul de bună. Ești mai entuziast, mai optimist și vezi lucrurile din jurul tău într-o manieră mai pozitivă, deși în continuare ai propriile tale gânduri și suspiciuni care te macină.

Horoscop zilnic Pești – 3 august 2021

Dragoste

Venus se află în sectorul relațiilor tale și trigonul de atsăzi te îmbie la dialog deschis și la declarații de dragoste. Profită și spune ce simți, profită și cucerește pe cineva, dar ia în calcul că relația poate fi plină de surprize. Lasă-te ghidat de partener mai mult.

Carieră și bani

Este o zi foarte bună pentru a negocia un contract, pentru a stabili condițiile unei colabrări. Fii mai deschis la propunerile celorlalți.

Sănătate

Ai tendința de a munci prea mult, așa că nu ignora semnalele organismului. O plimbare, chiar și o vizită la o rudă sau la cineva apropiat, te binedispune.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
ȘOCANT: ce conținea peștele macrou care i-a adus moartea fetiței de 4 ani din Călărași
După 10 de ani de muncă pe un vas de croazieră, Claudiu s-a întors în...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cutremur în Prima zi de Paște! Unde a avut loc și ce magnitudine a înregistrat
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare...
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
SUA, în stare de șoc. A MURIT la Casa Albă. Medicii au privit neputincioși
Exclusiv: Fosta iubită a lui Philipp Plein explodează. Ce acuzații îi aduce româncei Andreea Sasu
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Cum a schimbat Charles Darwin înțelegerea evoluției pe Pământ