VIDEO | Horoscopul zilei de 6 iulie 2022. Marte a intrat în zodia zodia Taur

Publicat: 06/07/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 6 iulie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Odată cu intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Taur, se schimbă radical modul nostru de acțiune. Zodia Taur este o zodie calmă, practică, răbdătoare, care-și dorește stabilitate. Sectorul financiar va fi important pentru fiecare dintre noi și vom dori să avem siguranță materială, așa că sunt șanse multiple de a ne suplimenta veniturile.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Vești bune pentru tine vin din planul financiar, pentru că energia lui Marte, guvernatorul tău, va dinamiza zodia Taur, respectiv sectorul financiar, unde îți dorești stabilitate și independență. Totodată, vei reduce cheltuielile și vei fi determinat să-ți suplimentezi veniturile.

Horoscop zilnic Taur

Cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia ta, vei avea impresia că toată energia s-a mutat la tine, însă este important să știi ce faci cu această energie și s-o folosești constructiv. Vei fi determinat, plin de curaj, iei inițiative îndrăznețe și vei avea nenumărate oportunități să te afirmi.

Horoscop zilnic Gemeni

Cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia Taur, respectiv prin sectorul subconștientului, trecutului și introspecției, ai energia necesară să te rupi de trecut, să scapi de o situație sau o relație toxică, să te eliberezi.

Horoscop zilnic Rac

Cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia Rac, prin casa asociată prietenilor și vieții sociale, vei investi energie în ieșiri și întâlniri cu prietenii, dar și-n proiecte noi profesionale. Cum Marte este guvernatorul casei carierei, este posibil, să te asociezi cu persoane cu autoritate sau influente, foști sefi, care să te ajute într-un proiect personal.

Horoscop zilnic Leu

Cu Marte prin zodia Taur, respectiv prin casa asociată carierei, sferei profesionale, relațiilor cu șefii, autorității, străinătății, este posibil să ai curajul să schimbi direcția, din cauza unor dialoguri sau mentalități diferite în raport cu șefii, cu care nu ești pe aceeași lungime de undă privind principiile.

Horoscop zilnic Fecioară

Tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, prin zodia Taur, prin sectorul călătoriilor, studiilor, perfecționării profesionale și aprofundării de cunoștințe în domenii noi, îți aduce dispoziție de învățare și oportunități de perfecționare profesională. Cum Marte este guvernatorul avantajelor financiare, este posibil să folosești niște sume de bani pentru a achita niște cursuri.

Horoscop zilnic Balanță

Cu Marte, planeta acțiunii, prin zodia Taur, respectiv prin sectorul avantajelor financiare, vei investi energia într-un context financia. În ce privește de banii pe care îi deții cu partenerul sau cu partenerii de afaceri, nu este o perioadă favorabilă speculațiilor financiare.

Horoscop zilnic Scorpion

Cu Marte, guvernatorul tău, prin zodia Taur, respectiv prin casa relațiilor, s-ar putea să investești greșit energia de care dispui și să o folosești pentru conflicte, în loc să cauți să investești în timp plăcut petrecut cu partenerul de cuplu. Reflectează la acest lucru și nu lăsa contextul astral să-ți strice relația! Același lucru este valabil și-n parteneriatele de afaceri.

Horoscop zilnic Săgetător

Cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia Taur, respectiv prin casa muncii și sănătății, s-ar putea să urmeze o perioadă, în care să investești mai multă energie în sarcinile curente de la locul de muncă. Există riscul să te suprasolici prea mult, așa că ia-o mai ușor!

Horoscop zilnic Capricorn

Cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia Taur, prin casa iubirii, cuceririlor, copiilor, distracției și creativității, s-ar putea să investești mai multă energie în sfera sentimentală, să fii dornic de flirt sau de a face cuceriri. Deasemenea, poți petrece mai mult timp cu copiii, însă, atenție, să nu fi prea autoritar cu aceștia!

Horoscop zilnic Vărsător

Intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Taur, respectiv în casa familiei, spațiului de locuit și patromoniului, îți poate aduce implicare și energie folosită să-ți petreci timpul cu familia sau să rezolvi chestiuni legate de casă, de administrarea averii.

Horoscop zilnic Pești

Cu Marte, planeta acțiunii, prin zodia Taur, urmează o perioadă, în care se dinamizează casa comunicării, axa cunoașterii și a informațiilor. Este nevoie să fii atent la felul cum comunici și interacționezi cu ceilalți, pentru că este posibil să fii mai agresivă, iar interlocutorii tăi să nu fie prea încântați de această atitudine.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Mama Andreei Morega, studenta ucisă la Timișoara, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Hidroelectrica, prima propunere de dividend de când este companie listată la Bursa de Valori: 13,99...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Va deveni INTERZIS PRIN LEGE. Decizia se pregătește acum în ROMÂNIA. E un gest iubit...
Vești proaste de la Casa de Pensii. Peste 1,5 milioane pensionari nu vor mai primi...
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Topirea calotelor glaciare modifică forma Pământului și îi accelerează rotația