Actorul indian Amitabh Bachchan a fost externat după ce s-a vindecat de COVID-19. Fiul său rămâne în spital

Redactor:
Daniel Matei
Actorul indian Amitabh Bachchan a fost externat după ce s-a vindecat de COVID-19. Fiul său rămâne în spital
Actorul indian Amitabh Bachchan a fost externat după ce s-a vindecat de COVID-19. Fiul său rămâne în spital. Sursa foto: Shutterstock

Actorul de la Bollywood Amitabh Bachchan a anunțat că s-a vindecat de COVID-19, iar duminică a fost externat din spital.

Cu toate acestea, fiul său, actorul Abhishek Bachchan, rămâne în spital, în contextul în care ultimul test pentru coronavirus i-a ieșit tot pozitiv, informează CNN.

„Am fost testat negativ pentru COVID-19 și am fost externat. Sunt înapoi acasă și voi rămâne în carantină. Îngrijirile excelente pe care le-am primit la spital mi-au permis să ajung să trăiesc ziua de azi”, a scris Amitabh Bachchan pe Twitter.

Mai mulți membri ai celebrei familii Bachchan, diagnosticați cu COVID-19

Amitabh Bachchan și fiul său, Abhishek Bachchan, au fost testați pozitiv pentru coronavirus pe 1 iulie, în timp ce soția lui Abhishek, celebra actriță Aishwarya Rai Bachchan, dar și fiica acestora, au fost testate pozitiv o zi mai târziu.

În timp ce ceilalți membri ai familiei sale au fost externați, Abhishek rămâne internat în spitalul Nanavati din Mumbai.

„Din păcate, din cauza unor comorbidități, eu am rămas pozitiv și voi rămâne în spital. Încă o dată, vă mulțumesc pentru urări și pentru rugăciunile voastre pentru familia mea. Voi trece peste asta și voi ajunge acasă sănătos! Promit!”, a scris acesta pe Twitter.

De-a lungul timpului, familia Bachchan a câștigat zeci de milioane de fani în India, mulți dintre aceștia făcând chiar gesturi extreme în onoarea membrilor acesteia.

Când Amitabh Bachchan a fost rănit pe platourile de filmare în 1982, presa a anunțat la acea vreme că un fan al său ar fi mers de la Hyderabad la Mumbai cu spatele pentru a-l onora pe actor.

Fostă Miss World, Aishwarya, în vârstă de 46 de ani, a fost numită de mai multe publicații ca fiind „cea mai frumoasă femeie din lume”. Ea a jucat în zeci de filme, atât la Bollywood, cât și la Hollywood și este ambasadorul mai multor companii, printre care și L’Oreal.

Inchide