VIDEO | Un român din Scoția s-a oferit să îl tundă gratis pe Regele Charles. Reacția monarhului britanic

VIDEO | Un român din Scoția s-a oferit să îl tundă gratis pe Regele Charles. Reacția monarhului britanic
Ofertă inedită din partea unui roman pentru Regele Charles/ Captură video Twitter
Publicat: 04/10/2022, 20:11
Actualizat: 04/10/2022, 23:35

Regele Charles al III-lea a primit o propunere inedită din partea unui român în prima sa vizită oficială în Scoția de la urcarea pe tronul Marii Britanii. Tânărul s-a remarcat în mulţime, în momentul în care s-a oferit să îl tundă gratis pe suveranul britanic.

Regele Charles al III-lea s-a aflat luni alături de Camilla, Rgina Consoartă a Regatului Unit într-o vizită oficială în Scoția, prima după încheierea perioadei de doliu ca urmare a morții mamei sale, Regina Elisabeta a II-a.

Printre locuitorii oraşului Dunfermline care s-au strâns să-l aplaude și să-i strângă mâna s-a aflat şi un român, care i-a propus Regelui Charles o tunsoare gratis, în frizeria sa, potrivit Globalnews.

„Ar fi plăcerea mea să vă ofer o tunsoare pe gratis. Am frizeria mea aici”, a spus românul, strârnind hohote de râs în jurul său.

Din nefericire pentru el, cu zâmbetul pe buze, Regele l-a refuzat politicos, nu înainte de a-l întreba de unde este. Tânărul i-a transmis că din România, după care Charles i-a strâns mâna și i-a răspuns politicos ”data viitoare”.

Marinela Sarbu
Marinela Sârbu este absolventă a Facultății de Jurnalism în cadrul Universității Hyperion din București. În presa scrisă, a activat timp de doi ani ca redactor pe secția Externe în cadrul agenției Mediafax. A lucrat apoi în redacțiile B1Tv citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase