INTERVIURILE GÂNDUL. Horia Brenciu, invitatul Cristinei Stănciulescu: „Viața mea a fost plină de rectificări, o continuă rotire a unei mese de olar” (EXCLUSIVITATE)

Redactor:
Gândul

Horia Brenciu este primul invitat la INTERVIURILE GÂNDUL realizate de Cristina Stănciulescu. În a treia parte a interviului exclusiv (publicat în premieră pe canalul Youtube al GÂNDUL), artistul vorbește despre relațiile sale cu oamenii din echipele în care a lucrat și despre stilul său de lider de echipă.

Cristina Stănciulescu: Ai lucrat cu multe echipe și ești om de echipă. Mulți te-au plăcut, mulți nu te-au plăcut. Ce au spus despre tine cei care te-au plăcut și ce au spus despre tine cei care nu te-au plăcut?

Horia Brenciu: Celor care nu m-au plăcut le dau dreptate. Au fost momente în care răbdarea mea sau mintea mea de om în fața unei camere de televiziune era deformată. Eu sunt un tip foarte pragmatic și spun lucrurile cu foarte mare sinceritate. Dar nu am făcut asta dintotdeauna. Sinceritatea nu a fost apanajul meu din toate timpurile.

Era nerăbdare, neîmplinire, era prea mult vedetism, cu mulți ani în urmă. Angoasele mele de acum 15-20 de ani, când mă duceam într-o echipă, probabil că se vedeau. Un Michelangelo, până ajungea la forma cea mai bună, mai dădea cu dalta. Viața mea a fost plină de rectificări. Și acum mai am de rectificat. Viața mea a fost o continuă călire, o continuă rotire a unei mese de olar.

Rămâneti pe GÂNDUL.RO pentru următoarea parte a interviului cu Horia Brenciu, realizat de Cristina Stănciulescu!

Urmăriți interviul integral pe canalul nostru de Youtube!

INTERVIURILE GÂNDUL. Horia Brenciu, invitatul Cristinei Stănciulescu la „Gânduri Bune” – A doua parte

 

Inchide