Apple ar putea lansa cinci modele iPhone anul viitor. Ce spun analiștii

Redactor:
Adrian Popa
Apple ar putea lansa cinci modele iPhone anul viitor. Ce spun analiștii
Apple va lansa cinci modele iPhone anul viitor, printre care și un telefon cu dimeniuni mai mici, potrivit unor analiști reputați.

Pentru prima dată de la lansarea primului model iPhone, în 2007, Apple va lansa, în toamna anului viitor, patru noi modele de smartphone-uri în cadrul aceluiași eveniment, potrivit anlistului Samik Chatterjee de la banca JPMorgan Chase. Este vorba despre un model cu display cu diagonala de 5,4 inchi, două cu ecrane de 6,1 inchi și unul de 6,7 inchi. Toate telefoanele vor avea ecrane OLED. Dispozitivele vor beneficia și de tehnologie 5G.

Mai mult, compania va lansa, în prima parte a anului, iPhone SE2, un smartphone cu ecran cu diagonala de 4,7 inchi, potrivit analistului Ming-Chi Kuo de la firma TF International Securities. Acest dispozitiv va avea un design similar cu iPhone 8, dar va beneficia de caracteristici tehnice comparabile cu cele ale modelului iPhone 11.

Potrivit altor analiști, sistemul de autentificare cu amprenta Touch ID se va întoarce în 2020 pe cel puțin un model iPhone 12.

Apple este al doilea cel mai mare producător mondial de smartphone-uri, după Samsung, dar cel mai profitabil jucător de pe această piață.

 

Inchide