• Publicat:
IT&C

Ceasurile și calculatoarele pentru copiat la examene îi sperie pe profesori. Ce poate să facă Cheating Watch, care costă 55 de dolari | VIDEO

Ceasurile și calculatoarele pentru copiat la examene îi sperie pe profesori. Ce poate să facă Cheating Watch, care costă 55 de dolari | VIDEO
Pe internet au apărut ceasuri și dispozitive special concepute pentru a-i ajuta pe elevi și studenți să copieze la examene. Unul dintre cele mai populare modele, disponibil și pe Amazon, este Cheating Watch.

Cheating Watch costă 55 de dolari și are capacitate de stocare internă de 4 GB, unde pot fi stocate documente în format TXT și imagini (format JPG sau BMP). Ecranul are diagonala de 1,5 inci și rezoluție 128 x 128 pixeli. Ceasul are și un buton de urgență, pentru a afișa rapid în loc de text o față de ceas.

Magic Calculator are capacitate de stocare internă de 4 GB și un ecran tot de 1,5 inci. Dispozitivul este compatibil cu formatele TXT, JPG și BMP. La fel ca și Cheating Watch, include un buton de urgență. Documentele sunt încărcate în „calculator” prin intermediul portului micro-USB de care dispune.

Ambele produse pot reda fișiere audio în format MP3, WMA sau WAV și clipuri video AMV/AVI. Dispozitivele prezentate sunt promovate de un magazin online din Croația, numit 24kupi.com.

Aceste gadgeturi au devenit atât de populare în Marea Britanie încât profesorii s-au plâns la guvern și au cerut retailerului Amazon să nu le mai vândă.

Se pare că aceste accesorii nu sunt foarte fiabile. O clientă, care i-a acordat ceasului un rating minim pe Amazon, susține că a fost prinsă de profesor în timp ce copia din cauza faptului că butonul de urgență nu a funcționat. „Când s-a apropiat m-am panicat și am apăsat butonul. A observat și m-a chemat la catedră. Am încercat să ascund ceasul, care afișa text pe ecran, dar ceasul a fost primul lucru pe care a cerut să i-l arăt”, a scris ea.

Cheating Watch/24kupi Watch v2

Magic Calculator

Inchide