ICEE.fest a anunțat agenda ediției din 2017: Speakeri celebri, companii și experți în online

ICEE.fest a anunțat agenda ediției din 2017: Speakeri celebri, companii și experți în online
Publicat: 26/05/2017, 12:42

iCEE.fest s-a extins, ajungând la 6 scene plus o zonă outdoor, si la 12 linii de conținut (Disruption, eHealth, VR&AR, Content, eCommerce, AdTech, Marcom, Smart Homes, Fin Tech, Creativity, Startups si Entertainment – concerte live, spectacole de standup comedy si prezentări amuzante).

Majoritatea companiilor globale, începând cu Google si Facebook, continuând cu The New York Times, Shazam, Yahoo, Lad Bible, AOL si mulți alții (peste 120 de nume, în total) vor fi la Bucuresti în 15 si 16 iunie.

Mai mulți speakeri cunoscuți din domenii diverse vor urca pe scenele festivalului: Shafi Ahmed – primul chirurg care a folosit realitatea virtuală într-o operație, Dave Birss – creativul care îmbină muzica si neuromarketingul, Chris Skinner – expert global în impactul tehnologiei în transformarea sistemului financiar-bancar sau Alex Khan – cea mai influentă persoană în social media din Germania si mulți alții.

Lista complete a speakerilor confirmați este AICI.

„După 5 ani de la lansarea conceptului, festivalul a ajuns la maturitate iar anul acesta avem cea mai apropiată ediție de ce se doreste a fi iCEE.fest, ca proiect”, spune Dragoș Stanca, fondator.

O dată cu lansarea agendei din acest an, organizatorii au anunțat si mai multe tipuri de bilete, dedicate anumitor categorii profesionale sau doar pentru una din cele două zile ale festivalului.

Biletele încă disponibile pot fi achiziționate de pe site-ul oficial, iCEEfest.com.

Studenții si elevii interesați beneficiază de 50% discount la toate categoriile de bilete iar 10% din valoarea încasărilor va fi donată proiectului Copăceni Tech House, menit să ajute copiii cu boli grave să se bucure de cele mai noi tehnologii.

Festivalul are loc în 15 si 16 iunie, la cinematograful din cadrul Băneasa Mall, în parteneriat cu Orange. Printre partenerii iCEE.fest 2017 se mai numără XAXIS, BCR, Volkswagen si Carrefour.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase