iPhone 11 Pro ar putea „împrumuta” o funcție de la Galaxy Note, criticată de Steve Jobs în 2007

iPhone 11 Pro ar putea „împrumuta o funcție de la Galaxy Note, criticată de Steve Jobs în 2007
Publicat: 24/08/2019, 20:27

Se pare însă că Apple dorește să folosească această probabil ultimă generație de iPhone cu acest design pentru a oferi o nouă funcționalitate, pe care nu credeam că o vom vedea niciodată pe un smartphone Apple: compatibilitatea cu stylus-ul Apple Pencil.

În timp ce Steve Jobs a ridiculizat stylus-urile în 2007, făcând referire la dispozitivele cu touchscreen disponibile la acel moment, care foloseau ecrane cu panou tactil rezistiv, greu de folosit, tehnologia a avansat semnificativ între timp. Până și tabletele iPad au primit suport pentru stylus-ul Apple Pencil, de la cele mai ieftine, până la cele mai scumpe, fiind o adevărată cerere din partea celor care doresc să le folosească pentru mai mult decât consum multimedia.

iPhone-urile au rămas însă „ferite” de prezența unui creion digital, în ciuda faptului că de aproape 10 ani, Samsung se bucură de un succes enorm pe piață cu seria de dispozitive Note, construită special în jurul unui astfel de accesoriu. 2019 ar putea fi momentul în care Apple renunță la orgoliu și oferă o adevărată alternativă la flagship-urile sud coreene, indiferent de părerea pe care o avea co-fondatorul companiei, Steve Jobs, despre aceste accesorii.

Citește continuarea…

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase