• Publicat:
  • Actualizat:
IT&C

Nokia mai aduce în România un smartphone lansat recent

Nokia mai aduce în România un smartphone lansat recent
HMD Global, compania care deține licența Nokia pe piața de smartphone-uri, a anunțat că modelul Nokia 6.2 este disponibil în România.

Caracteristicile care atrag atenția la noul model sunt camera triplă și display-ul cu suport HDR,care îmbunătățește semnificativ calitatea conținutului afișat. Mai mult, ecranul beneficiază de funcție always-on, prin intermediul căreia afișează informații când acesta este oprit.

Pe scurt, Nokia 6.2 are ecran IPS LCD cu diagonala de 6,3 inchi (rezoluție 1.080 x 2.280 pixeli), chipset Snapdragon 636 cu procesor octa-core, 4 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 64 GB (plus slot pentru card micro-SD) și baterie de 3.500 mAh. Există și o variantă cu 3 GB memorie RAM și capacitate de stocare internă de 32 GB.

Carcasa telefonului este realizat dintr-un material compozit despre care producătorul susține că este mai rezistent decât policarbonatul. 

Smartphone-ul, care face parte din programul Android One, rulează versiunea sistemului de operare bazată pe Android 9.0 și va primi update la Android 10. 

Nokia 6.2 este disponibil în România începând cu 28 octombrie, în variantele Ceramic Black și Ice. Versiunea cu memorie de 4GB/64GB poate fi achiziționată la prețul recomandat de 1.150 de lei.

 

Inchide