Prețul surprinzător cerut de Samsung pentru înlocuirea ecranului pliabil de pe Glaxy Fold, telefonul de 2.000 de dolari

Prețul surprinzător cerut de Samsung pentru înlocuirea ecranului pliabil de pe Glaxy Fold, telefonul de 2.000 de dolari
Publicat: 24/09/2019, 17:43

Dincolo de mesajul cu subînțeles, cum că viitorii utilizatori Galaxy Fold ar trebui să îl trateze ca pe un bibelou fragil, ferit de apă, praf și orice atingere mai dură, clipul nu face decât să treacă în revistă toate punctele slabe care pot trasforma Galaxy Fold într-un obiect de decor. Avertizând potențialii cumpărători încă dispuși să plătească 1980 de dolari pentru un exemplar Galaxy Fold, Samsung își asigură o plasă de siguranță împotriva eventualelor consecințe de ordin legal, cât și de imagine, ușor de anticipat în cazul apariției de noi rapoarte privind defectarea în masă a telefoanelor Galaxy Fold.

Însă avertismentele la vedere nu sunt de ajuns, dacă Samsung nu oferă și unele înlesniri suplimentare pentru repararea la cerere a dispozitivelor defectate, atunci când problemele apar din neglijența utilizatorilor.

Având în vedere startul ratat avut de Samsung cu lansare Galaxy Fold, promisiunea înlocuirii ecranului la un cost ușor de suportat, de 149 dolari, ar putea liniști temerile cumpărătorilor încă nehotărâți, asigurând totodată că incidentele apărute nu vor degenera în scandal.

Citește continuarea în Go4it.