Prezentatorul ICEEfest, actorul britanic Jeff Leach, este înrudit cu Ion Caramitru! Din Romania el va pleca direct in SUA, unde va avea spectacole de stand-up comedy alaturi de Louis CK și Chris Rock

Prezentatorul ICEEfest, actorul britanic Jeff Leach, este înrudit cu Ion Caramitru! Din Romania el va pleca direct in SUA, unde va avea spectacole de stand-up comedy alaturi de Louis CK și Chris Rock
Publicat: 10/06/2015, 20:19

Actorul, scriitorul și comedianul britanic Jeff Leach este animatorul ICEEfest, festivalul care aduce la Bucuresti toate marile companii ale Internetului si care va avea loc joi si vineri, saptamana viitoare, la Grand Cinema & More.

Jeff s-a născut pe 12 februarie 1984 la Londra, mama sa fiind o profesoară de engleză și dramaturgie, de origine română. Nimeni alta decat verișoara primară a lui Ion Caramitru, director al Teatrului National!

”Îmi amintesc, din copilărie, zecile de mașini Trabant din România, perfecțiunea dulceții și faptul că eram înconjurat de femei frumoase și puternice. Ca adult, visez să mănânc dulceață de pe corpul unei femei frumoase, pe bancheta din spate a unui Trabant. Nimic nu se schimbă!”, glumește Jeff Leach, întrebat care sunt primele trei lucruri care îi vin în minte când vorbește despre România.

De-a lungul carierei sale, Jeff a cochetat cu mai multe domenii artistice: a jucat în filme ca „Gerry’s Garden” și „Gutpunch”, în serialul TV „Hollyoaks” și în serialul online „The Chaos”; prezintă emisiunea „Jeff Leach +1” la postul TV London Live; a lucrat ca DJ, realizând mai multe remixuri pentru Ministry of Sound; a interviat celebrități ca Lady Gaga, care l-a numit „extrem de amuzant”, sau Taylor Momsen, care a spus că interviul cu Leach a fost „cel mai bun” din viața ei.

În plus, Leach s-a remarcat prin numerele sale de stand up comedy și a scris scenarii pentru BAFTA și și-a „împrumutat” vocea pentru voice-overe la NBC Sports, SEGA și Citroen. Totodată, Jeff Leach a devenit ambasadoru al fundației Angelus, după ce unul dintre cei mai buni prieteni ai săi a murit din cauza ketaminei.

La ICEEfest, Jeff Leach va anima atmosfera pe parcursul celor doua zile de festival, va fi MC-ul concertelor si petrecerii din BOA – Beat of Angels Bucharest (show la care puteti cumpara bilete de aici) si, spre finalul festivalului, va avea un numar de stand up comedy. Mai multe detalii gasiti in agenda evenimentului.

Asocierea dintre Jeff Leach și un festival dedicate Internetului nu este întâmplătoare: actorul britanic cu rădăcini românești se descrie drept ”dependent de rețelele de socializare” și spune că se simte pierdut fără telefonul și calculatorul său.

”Mă simt pierdut fără iPhone, Mac Book Pro și PlayStation 4. Uneori e bine să te simți pierdut, mai ales că societatea de azi e prea plină de informații, reclame, iar oamenii uită să mai trăiască simplu clipa. Aplicațiile pe care le folosesc cel mai mult sunt Twitter, Vine și Snapchat. Sunt dependent de rețelele de socializare”, spune Jeff Leach.

La scurt timp după ICEEfest 2015, Jeff Leach se va muta la New York, unde va activa în cadrul celebrului club Comedy Cellar din Manhattan, locul in care se petrece actiunea celebrei comedii Louie, cu Louis CK.

”Toți eroii mei din trecut, Robin Williams, Bill Hicks și Stephen Carlin, și-au început cariera acolo, iar toți eroii mei din prezent, printre care Louis CK și Chris Rock, au show-uri acolo. Sper ca prezența mea printre atâția oameni talentați să mă ajute să trec la următorul nivel din punct de vedere al comediei”, susține Jeff Leach.

ICEEfest-Interactive Central and Eastern Europe Festival- e organizat deThinkDigital si e prezentat de Orange. In asociere cu XAXIS – a Group M Company. Driven byToyota Hybrid. Evenimentele din festival sunt sustinute si de Prometheus, Uber, Huawei si BCR.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat...
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Autoritățile au decis. Cine va avea custodia Ritei, fiica regretatei Rona Hartner: ,,Tatăl are rolul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Metodă „DRONA” folosită pe autostradă. Care sunt șoferi vizați? - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Sprijin de 330 LEI LUNAR în România. Decizia oficială anunțată azi, 29 martie
Surpriză pentru fanii Survivor. Cine este Alba Renai, noua prezentatoare
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Aaron Taylor-Johnson, a fi sau a nu fi noul James Bond?