Robin Williams va deveni personaj în jocul video „World of Warcraft”

Robin Williams va deveni personaj în jocul video „World of Warcraft
Publicat: 07/09/2014, 16:32
Actualizat: 13/01/2020, 11:35

În zilele ce au urmat veștii tragice a morții lui Robin Williams, un val de omagii a apărut pe internet, iar locurile faimoase identificate cu actorul, cum ar fi celebra bancă din parc din pelicula „Good Will Hunting”, au devenit locuri de pelerinaj.

Pe internet, aproape o sută de mii de admiratori ai actorului au cerut fimei japoneze Nintendo să schimbe numele personajului din seria de jocuri video „Zelda” în Robin Williams, actorul fiind un jucător înrăit al acesteia.

O altă idee asemănătoare este cea a utilizatorilor de internet care au semnat o petiție pe site-ul change.org pentru ca actorul să devină personaj în „World of Warcraft”.

După strângerea a 10.000 de semnături de susținere a petiției online, compania care dezvoltă jocul, Blizzard Entertainment, a luat cererea în serios. Studioul a scris pe contul său de Twitter că Robin Williams va fi inclus în continuarea jocului cu o bază largă de fani, intitulată „Warlords of Draenor”. Williams va fi un personaj nejucător, sub forma unui duh, asemănător spiritului fermecat din desenele animate „Aladdin”, căruia actorul i-a împrumutat vocea pe marele ecran.

Fanii „World of Warcraft” vor putea naviga în lumea virtuală a jocului până aproape de insula Talador pentru a-l întâlni pe Robin Williams, ale cărui replici sunt cele din pelicula produsă de Disney, „Aladdin”, din 1992: „Phenomenal cosmic powers” (Puteri cosmice fenomenale, n.r.) și „Itty bitty living space” (Spațiu de locuit mic-micuț, n.r.).

Robin Williams a fost găsit decedat pe 11 august, la vârsta de 63 de ani, în reședința sa din California. Autoritățile americane au anunțat în ziua următoare că actorul s-a sinucis, spânzurându-se cu o curea. Anchetatorii au găsit tăieturi pe încheietura mâinii stângi a actorului, iar un briceag era în apropierea cadavrului. Pe vârful briceagului erau urme care păreau a fi de sânge uscat, astfel că vor fi efectuate analize suplimentare pentru a se stabili compoziția substanței depistate.

Actorul american nu a încercat niciodată să își ascundă problemele provocate de consumul de alcool și de droguri, dar, după o perioadă de abstinență ce a durat 20 de ani, Robin Williams a recidivat în 2005, în timpul filmărilor pentru lungmetrajul „Marele alb”. Williams s-a internat ulterior într-o clinică specializată.

Pe 14 august, văduva actorului a anunțat, într-un comunicat, că Robin Williams suferea de primele simptome ale maladiei Parkinson, precum anxietate și depresie, în momentul în care a decis să se sinucidă. Actorul nu era pregătit să „facă publică” lupta sa contra maladiei Parkinson, a declarat Susan Schneider, văduva actorului Robin Williams.

Robin Williams a devenit cunoscut datorită rolului din serialul de televiziune „Mork and Mindy” și a câștigat un premiu Oscar pentru prestația din filmul „Good Will Hunting”. Actorul a mai fost nominalizat de trei ori la premiile Academiei de film americane, pentru rolurile din „Bună dimineața, Vietnam”, „Cercul poeților dispăruți” și „Regele pescar”. Recent, Robin Williams a jucat în sitcomul „The Crazy Ones”, de pe postul CBS, rolul lui Simon Roberts, excentricul director al unei agenții de publicitate, dar serialul a fost anulat de producători după numai un sezon.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
FOTO. Cât de frumoasă e iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
ȘOCANT: ce conținea peștele macrou care i-a adus moartea fetiței de 4 ani din Călărași
După 10 de ani de muncă pe un vas de croazieră, Claudiu s-a întors în...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cutremur în Prima zi de Paște! Unde a avut loc și ce magnitudine a înregistrat
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare...
Inventatorul REVOLVERULUI avea o PERSPECTIVĂ NEOBIȘNUITĂ asupra PĂCII!
ROMÂNII, VERIFICAȚI chiar în ziua de Paște. Ordinul care se aplică DEJA în toată România
Șapte reguli care te vor ajuta să economisești mulți bani
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Cum a schimbat Charles Darwin înțelegerea evoluției pe Pământ