Toate abonamentele Orange includ de acum trafic de date și o aplicație antivirus

Toate abonamentele Orange includ de acum trafic de date și o aplicație antivirus
Publicat: 04/02/2014, 13:10
Actualizat: 05/02/2014, 03:07

Orange România va include în toate abonamentele, de luni, un anumit volum de trafic de date și o aplicație antivirus, furnizată în parteneriat cu Bitdefender fără costuri suplimentare, a anunțat operatorul de telefonie mobilă.

„Ne dorim să facem tehnologia accesibilă pentru toți clienții noștri, pe toate dispozitivele, de aceea am introdus trafic de internet în toate ofertele noastre, dar în același timp ne dorim să le asigurăm și mijloacele necesare pentru ca experiența de utilizare a internetului să fie sigură, cu ajutorul aplicației Orange Antivirus. De asemenea, prin Orange TV Go, clienții noștri își pot regăsi conținutul preferat de pe Orange TV pe oricare din dispozitivele folosite, dar și conținut video la cerere, filme și videoclipuri de la Daily Motion”, a declarat directorul comercial al Orange România, Julien Ducarroz, într-o conferință.

Potrivit datelor operatorului, clienții care aleg abonamentele Delfin vor avea trafic de date inclus, acces la portalul Orange pe mobil și aplicația Orange Antivirus.

Cei care optează pentru abonamentele Cangur vor avea pachete de date mobile cu mai mult trafic inclus, acces la portalul Orange pe mobil, aplicația Orange Antivirus și trafic prin aplicația Libon, precum și spațiu de stocare în Orange Cloud.

În cazul abonamentelor Tigru, clienți operatorului vor primi aplicația Orange Antivirus, spațiu de stocare în Orange Cloud, iar pentru abonamentul Tigru 30, aceștia vor avea acces la aplicația Deezer și serviciul Back-up Kit.

Abonamentele Panteră aduc, începând de luni, trafic de date, cea mai rapidă conexiune de internet pe mobil, la viteze 4G, alături de aplicația Orange Antivirus, serviciul Back-up Kit, asigurarea pentru telefon și aplicația Orange TV Go, care oferă acces la TV de pe orice tip de terminal.

Începând de miercuri, 18 septembrie, portofoliul de opțiuni al Orange România pentru cartele preplătite va fi simplificat, iar toate opțiunile vor include trafic de date.

De asemenea, utilizatorii de cartele preplătite vor avea posibilitatea să facă trasferuri de date de pe mobil la viteze 4G.Portofoliul Orange de telefoane mobile inteligente (smartphone) compatibile 4G include 5 noi modele – Orange Yumo, Nokia Lumia 625, Blackberry Q5, Samsung Galaxy S III 4G și Samsung Galaxy Note 3.

De asemenea, Orange România va aduce, în exclusivitate, terminalele Orange Zali și modelul Samsung Galaxy Trend Lite.

Aplicația Orange Antivirus, realizată în colaborare cu Bitdefender, permite clienților Orange să își protejeze telefoanele mobile și tabletele, cu sistem de operare Android, împotriva virușilor, a aplicațiilor care pot reprezenta un pericol și de a fi în deplină siguranță atunci când navighează pe net.

Aplicația asigură și posibilitatea de localizare, blocare sau ștergere a informațiilor din telefon, de la distanță, în caz de pierdere.

„Androidul este în capul listei creatorilor de viruși pentru mobil pe fondul cotei mari de piață pe care o deține, iar amenințările informatice pentru acest tip de dispozitive mobile se diversifică rapid și devin din ce în ce mai complexe. Fie că urmăresc furtul de informații personale, accesul la conturile bancare sau furtul de bani prin umflarea facturilor utilizatorilor, virușii de Android pot fi extrem de periculoși, fiind integrați de foarte multe ori în aplicații legitime. Tocmai de aceea alăturarea soluțiilor de securitate și a celor de control parental serviciilor de comunicații mobile este esențială”, a declarat director de dezvoltare a afacerilor al Bitdefender, Valentin Jurcuț, prezent la conferință.

Orange Antivirus, alături de Orange Content Lock, reprezintă ultimele aplicații introduse în programul Orange Care, cu rolul de a le asigura clienților un conținut sigur, indiferent de programele și aplicațiile folosite.

Orange Content Lock este o aplicație oferită în parteneriat cu Bitdefender, pentru telefoanele cu sistem de operare Android, care are ca funcții principale monitorizarea și filtrarea de conținut.

Orange TV Go permite clienților operatorilor acces la serviciul Orange TV de pe orice tip de dispozitiv – desktop, laptop, smartphone și tabletă, fără a fi restricționați de tipul de conexiune de internet.

Canalele TV de pe Orange TV Go pot fi vizionate de clienții care au un abonament Orange TV sau un abonament Panteră, conform pachetului lor, urmând ca, în curand, să fie disponibile oferte pentru toți clientii Orange.

Utilizatorii pot urmări prin intermediul aplicației Orange TV Go atât canalele TV preferate, cât conținut video la cerere.Orange TV Go este oferit ca bonus la toate abonamentele Panteră.

Orange România este primul operator local de telefonie mobilă după numărul de clienți și cifra de afaceri la finele anului 2012.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Prietena Robertei și a lui Sebi, dezvăluiri tulburătoare la opt luni după accidentul de la...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Programul spațial civil al Chinei este de fapt militar, avertizează NASA