Concluzia șocantă a medicilor legiști: femeia ucisă pe câmp în Giurgiu a fost arsă de vie, în geamantan

Redactor:
Andrei Dumitrescu
Concluzia șocantă a medicilor legiști: femeia ucisă pe câmp în Giurgiu a fost arsă de vie, în geamantan
Raportul medico-legal a relevat că Sabina Mircea trăia atunci când a fost incendiată pe câmp

Legiștii care au făcut necropsia femeii arse într-o valiză, pe un câmp situat între localitățile giurgiuvene Ghimpați și Valea Plopilor, în seara zilei de 30 septembrie, au stabilit că victima era încă vie atunci când criminalii  i-au dat foc. Anchetatorii care i-au trimis în judecată pe cei trei suspecți au reconstituit coșmarul trăit de victimă, care până în ziua crimei a trăit, luni la rând, un calvar de neimaginat.

Procurorii care au întocmit rechizitoriul în cazul morții Sabinei Mircea – tânăra a cărei soartă a șocat opinia publică din România după ce a fost înghesuită într-un geamantan și incendiată la marginea unui câmp – au pus cap la cap toate evenimentele care au marcat ultimele luni de viață ale victimei.

Așa s-a aflat că femeia a lucrat la un salon de masaj erotic din Centrul Vechi al Capitalei, unde a fost colegă de serviciu cu Silvia Constantin, zisă Samira. Aceasta i-ar fi povestit Sabinei că, pentru a-și rotunji veniturile, se prostitua într-un apartament închiriat.

Sabina era victima exploatării sexuale

Cum Sabina nu câștiga suficient la salon, mai ales că avea de crescut și un băiețel cu handicap, s-a hotărât să frecventeze și ea locația respectivă. Ulterior, s-a mutat împreună cu Samira, într-un apartament din Ferentari, în care aceasta locuia împreună cu mama ei, zisă Nuța, cu sora mai mică, Elena Constatin, concubinul acesteia, Giani Alexandru Dinu și o a doua soră, care are handicap. În plus, în același apartament stăteau copiii Samirei și cei trei copii ai surorii sale, Elena, au scris procurorii în rechizitoriul trimis instanței, obținut de Gândul.

Odată cu mutatea în apartamentul din Ferentari, viața Sabinei a devenit un adevărat iad. Nemulțumite de faptul că nu făcea curățenie și protesta ori de câte ori i se atrăgea atenția, surorile Constantin au început s-o bată din ce în ce mai des. De multe ori, erau ajutate și de Giani Dinu, iubitul Elenei. În plus, Samira a devenit proxeneta ei și îi lua absolut toți banii obținuți din prostituție.

Samira obişnuia să o bată pe Sabina cu palmele, pumnii şi picioarele. Elena o bătea şi ea tot cu palmele, pumnii şi picioarele, dar mai rar. Motivele pentru care cele două o băteau venea din faptul că le răspundea şi nu făcea curăţenie cum trebuie. Atunci când eram drogat după ce fumam marijuana, de două sau trei ori am lovit-o cu palma pe Sabina deoarece îmi răspundea urât sau mie mi se părea acest lucru fiind drogat şi nu percepeam corect realitatea”, a declarat Giani Dinu în fața procurorilor.

„Am lovit pe unde am nimerit”

O astfel de bătaie, spun anchetatorii, a avut loc și în seara zilei de 30 noiembrie. Bărbatul a povestit că Elena Constantin ar fi aflat că Sabina ar fi întreținut raporturi sexuale cu băiețelul Samirei, în vârstă de șase ani, cu toate că procurorii consideră că această ipoteză nu poate avea legătură cu realitatea având în vedere vârsta prea fragedă a copilului.

Totuși, în ziua respectivă, Sabina a mâncat o bătaie cruntă, așa cum nu se mai întâmplase până atunci, după cum reiese chiar din declarația lui Dinu.

Am început să o lovim toţi, adică eu, Elena şi Samira cu pumnii şi picioarele. Mama celor două, Nuţi și Mari (n.red. sora cu handicap a celor două) erau în camera Elenei, cu copiii. Când am început
să lovim, Sabina era în poziţia şezut, pe gresie. Noi am lovit pe unde am nimerit dar Sabinei nu i-a curs mult sânge. La un moment dat Samira a luat din bucătărie o lingură din lemn şi a lovit-o de multe ori în cap pe Sabina după care a lăsat-o şi, tot din bucătărie a luat un cuţit mare cu prăsele de culoare neagră şi a început să o lovească în cap pe Sabina cu mânerul cuţitului. Samira ţinea cuţitul de vârf în timp ce lovea„, a mai arătat bărbatul.

Au ucis-o ”ca să scape” de ea

Acesta susține că bătaia a durat în jur de 10-15 minute. Plină de sânge, cu tăieturi la nivelul capului, femeia s-ar fi refugiat în baie. Acolo ar fi găsit o sticlă cu otravă pentru gândaci pe care aproape că a golit-o. Giani Dinu a spus că, pentru a-i salva viața, a mers în grabă la un magazin din apropiere, de unde s-a întors cu o sticlă cu lapte.

Nu am sunat la ambulanţă deoarece anterior avusese loc o discuţie şi Samira afirmase că puteam să scăpăm de Sabina doar dacă o omorâm pentru că altfel ar fi mers la poliţie, iar noi la puşcărie”, a explicat Dinu.

Acesta a mai spus că, după aproximativ 20 de minute, și-ar fi dat seama că femeia a murit, iar Elena a adus un troler de culoare mov din camera Samirei. După ce au băgat-o pe femeie în geamantan, Samira a plecat să-și viziteze iubitul la Penitenciarul Mioveni.

După ce a revenit, criminalii au luat geamantanul și l-au urcat în mașină. Au pornit spre Giurgiu și au ales un câmp situat între Ghimpați și Valea Plopilor, unde au turnat benzină peste troller, iar Geani Dinu i-a dat foc cu bricheta. Dosarul este din 7 aprilie la Tribunalul Giurgiu, care urmeaza să stabiliească primul termen de judecată.

Avea coastele fracturate și rupturi pulmonare

Raportul medico-legal a relevat o realitate teribilă, după ce s-a stabilit că, atunci când a fost incendiată, Sabina Mircea era încă vie, aceasta fiind ucisă, în final, de incendiu.

Decesul a survenit ca urmare a unui politraumatism prin agresiune fizică soldat cu multiple fracturi (de stern şi costale pe mai multe planuri), rupturi pulmonare, hemotorax, multiple plăgi epicraniene şi leziuni prin arsură flacără (aproximativ 90% suprafaţă corporală, grad IV), ce au determinat şocul traumatic cu embolie lipidică. Leziunile traumatice constatate în urma efectuării necropsiei sus-numitei au putut fi produse prin lovire repetată cu şi de corpuri dure, cu corp tăietor şi prin comprimarea toracelui, urmate de incendierea persoanei, având legătură de cauzalitate directă necondiţionată cu decesul”, se arată în raportul medico-legal.

Samira Constantin, Elena Constantin și Alexandru Dinu sunt arestați preventiv și judecați pentru omor și profanare de cadavre. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu au trimis dosarul instanței pe 5 aprilie.

Scandalul a erupt în ţară! Vedetele gimnasticii, abuzate sexual: "S-a întâmplat cu mama în cameră"....
Un călător în timp din anul 2582, predicție înfiorătoare: Ce se va întâmpla pe 6...
FOTO. Carmen Brumă arată fabulos la 44 de ani! Și-a arătat sânii printr-o bustieră neagră
Câți bani îi dă Andreea Marin femeii care îi gătește și îi face curățenie în...
Dialogul care îți dă fiori reci! „Crezi că e rupt?” Întrebarea Simonei Halep a primit...
Amendă de 800.000 de lei pentru Kaufland! Ce au găsit inspectorii ANPC. Românii sunt stupefiați
Sonda spaţială Voyager a detectat un „zumzet persistent” dincolo de sistemul nostru solar
BANCUL ZILEI – O partidă feroce de 53X în patru
Iron Dome: Cum funcționează sistemul de apărare al Israelului. Florin Jipa: „O singură salvă trimite...
Un călător în timp din anul 2582, predicție înfiorătoare: Ce se va întâmpla pe 6...
O FEMEIE dispărută în 2020, GĂSITĂ în viață în munți. A SUPRAVIEȚUIT cu iarbă și...
Amendă de 5000 de lei pentru această greșeală banală! Mulți români obișnuiesc să facă asta
Soția lui Liviu Guță ripostează. Ce susține că a dus, de fapt, la divorțul celor...
S-a dus și mitul bunului Bill Gates? Este șocant motivul pentru care soția miliardarului a...
Vestea ȘOC a momentului în România: A MURIT... O mare personalitate
Infectarea cu coronavirus după vaccinare. Când nu ne protejează vaccinul, explică un medic
Marele exod din România. Eurostat avertizează: România va înregistra una din cele mai abrupte reduceri...
Întrebarea care face RAVAGII la interviurile de angajare din România. 90% dintre candidaţi pleacă acasă
Inchide