Băiețelul a avut o mică „urgență”, dar mama lui risca 60 de zile de închisoare: Accidentele se întâmplă. Ce ar fi trebuit să fac ?

Redactor:
Adrian Popa
Băiețelul a avut o mică „urgență”, dar mama lui risca 60 de zile de închisoare: Accidentele se întâmplă. Ce ar fi trebuit să fac ?
Mama unui copil de 3 ani din Statele Unite ale Americii risca să petreacă 60 de zile în spatele gratiilor după ce băiețelul ei a avut o „urgență" în timp ce se aflau la o benzinărie, însă în cele din urmă statul a renunțat la acuzațiile împotriva ei.

Cazul a fost respins miercuri, propcurorul susținând că legea nu este potrivită pentru situația lor.

„Mama încerca foar să fie o mamă bună. Copilul a avut o urgență iar mama a avut grijă de urgența lui. La asta ne așteptăm din partea tuturor mamelor bune”, a declarat avocatul Ben Allen, reprezentant al statului.

Brooke Johns risca să petreacă 60 de zile în spatele gratiilor, dar și o amendă de 5.000 de dolari.

Încidentul a avut loc pe 29 martie, când Brooke, atunci însărcinată în 9 luni, conducea spre orașul Augusta iar fiul de 3 ani i-a spus că are nevoie la baie. Dar abia în parcarea benzinăriei femeia și-a dat seama că cel mic nu va rezista până la baie, relatează CNN.

Brooke a povestit că atunci când a avut loc incidentul, polițistul care i-a dat citație nici nu a ascultat-o când i-a spus că: „Accidentele se întâmplă”. 

Foto: Captură YouTube

 

Inchide