Britney Spears a ajuns la a 16-a lansare, dar nu este vorba de un nou album

Britney Spears a ajuns la a 16-a lansare, dar nu este vorba de un nou album
Publicat: 24/07/2014, 12:33
Actualizat: 25/03/2019, 20:15

Britney Spears a lansat primul ei parfum, Curious, în 2004.

„Fantasy Stage Edition reprezintă momentele mele îndrăznețe pe scenă, din trecut și din prezent”, a spus Britney Spears, care a adăugat că parfumul este format din note „de litchi roșu luxuriant, gutuie aurie și kiwi exotic”.

Britney Spears se află sub curatela tatălui ei, Jamie Spears, din februarie 2008, el preluând, totodată, rolul de administrator al averii acesteia, iar comportamentul ei este monitorizat de un judecător, după ce cântăreața a avut o serie de episoade depresive. Tot în 2008, Britney Spears a pierdut custodia asupra celor doi copii ai ei, Sean Preston și Jayden James. Însă, de atunci, Britney Spears a reușit să își reabiliteze imaginea și să își relanseze cariera muzicală, începând cu lansarea albumului „Circus”, în decembrie 2008. Spears a obținut și o apariție specială în serialul de comedie „Glee”, după un turneu mondial de succes în 2009. În martie 2011, cântăreața și-a lansat cel de-al șaptelea album de studio, „Femme Fatale”, din care single-ul „Hold It Against Me” a ocupat prima poziție în topul Billboard Hot 100.

Cel mai recent album al cântăreței, intitulat „Britney Jean”, al optulea de până acum, a fost lansat pe 3 decembrie 2013 și conține piese realizate în colaborare cu Will.i.am, producătorul albumului, rapperul T.I. și sora mai mică a lui Britney, Jamie Lynn Spears.