Cătălin Măruță, mesaj emoționant de ziua Laurei Stoica: „Lanțul petrecerilor s-a frânt în 2006, când a pierit fulgerător”

Cătălin Măruță, mesaj emoționant de ziua Laurei Stoica: „Lanțul petrecerilor s-a frânt în 2006, când a pierit fulgerător
Publicat: 10/10/2013, 11:18
Actualizat: 03/09/2019, 12:26

Cătălin Măruță a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în memoria Laurei Stoica, care astăzi ar fi trebuit să împlinească 46 de ani.

„Vreme de mulți ani, pe 10 octombrie, showbiz-ul și toți cei apropiați sărbătoreau ziua Laurei Stoica. Lanțul acestor frumoase petreceri s-a frânt brusc în 2006, când Laura a pierit fulgerător într-un accident de mașină, pe când se întorcea de la un concert din provincie. S-a stins odată cu cel care îi era logodnic atunci (Cristi Mărgescu, ex-membru al trupei Metrorock). Laura era însărcinată și extrem de emoționată că, în sfârșit, după multe așteptări, avea să fie mamă. La șapte ani de la dispariția ei, încă nu putem trece indiferenți peste ziua ei de naștere, îi datorăm acestei artiste foarte mult – hituri, inovații în muzică și tot ce am învățat de la ea, de la atitudinea ei pozitivă, onestă și plină de generozitate”, scris Măruță pe Facebook.