Demi Moore, despre căsnicia cu Ashton Kutcher: M-a convins să o facem în trei, dar a fost o mare greșeală. A considerat apoi firesc să mă înșele

Redactor:
Gandul
Demi Moore, despre căsnicia cu Ashton Kutcher: M-a convins să o facem în trei, dar a fost o mare greșeală. A considerat apoi firesc să mă înșele
Demi Moore, în vârstă de 56 de ani, se pregătește să își lanseze cartea autobigrafică prin care își va dezvălui secretele, greșelile și dramele prin care a trecut de-a lungul vieții. Tabloidele americane au făcut rost deja de pasaje importante din carte și au aflat că în timpul căsniciei cu Ashton Kutcher, actrița s-a simțit nevoită să accepte să facă sex în trei, ceea ce a considerat mai târziu a fi o mare greșeală. De asemenea, actrița a povestit că a fost înșelată de Kutcher și că a pierdut o sarcină pe vremea când avea 42 de ani.

În cartea autobiografică, Demi Moore vorbește despre căsnicia cu actorul cu 15 ani mai tânăr. Moore a povestit că fostul ei soț a silit-o să accepte propuneri sexuale pe care nu și le-ar fi dorit. Astfel că, Demi Moore a făcut de două ori parte dintr-un threesome. „Am vrut să îi demonstrez că sunt o persoană grozavă și distractivă”. După experiența sexuală în trei, lui Kutcher i s-a părut în regulă să o înșele pe Demi, a povestit actrița.

Demi Moore a dezvăluit că la începutul căsniciei cu Kutcher, a pierdut o sarcină, moment în care a început să bea foarte mult. Cuplul urma să aibă o fetiță când Moore avea 42 de ani, aleseseră și numele, Chaplin Ray, dar actrița a pierdut sarcina în luna a șasea. Ulterior, Demi și Ashton au mai încercat să aibă un copil, prin fertilizare în vitro, dar nu au reușit.

Cei doi actori s-au despărțit în 2011 și au divorțat oficial doi ani mai târziu.

Demi Moore a explicat că relația ei cu mai tânărul actor a fost o modalitate de mai trăi o tinerețe, întrucât prima a fost îmbibată în alcool și droguri.

Demi Moore a mai fost căsătorită până acum de trei ori: cu Freddy Moore (1980-1985), Bruce Willis (1987-2000) și Ashton Kutcher (2005-2013).

 

Inchide