Ea va reprezenta România la Miss World 2015, din China

Ea va reprezenta România la Miss World 2015, din China
Publicat: 21/10/2015, 12:32

În urma selecției naționale Miss World Romania 2015, organizată luni, în Capitală, de agenția ExclusivEvent, deținătoare a licenței Miss World Romania în țara noastră, Ioana Natalia Oneț a fost desemnată oficial să reprezinte România în cadrul competiției Miss World 2015, care se va desfășura în acest an în Sanya, China, în perioada 21 noiembrie – 20 decembrie, informează organizatorii evenimentului de la București.

Marea finala va avea loc pe 19 noiembrie, la The Beauty Crown Grand Theatre din în Sanya. În compețitie vor fi prezente aproximativ 118 candidate din tot atâtea țări, marele premiu fiind în valoare de 100.000 de dolari.

Ca o premieră mondială în competițiile de frumusețe internaționale din acest an, președinta concursului Miss World, Julia Morley, a eliminat proba costumelor de baie, declarând că își dorește ca Miss World să se diferențieze de alte evenimente de profil, punând un mai mare preț pe inteligența și personalitatea candidatelor decât pe frumusețea lor.

Într-un interviu acordat revistei Elle, în 2014, Julia Morley, președinta Miss World Organisation, care organizează acest concurs, a declarat: „Nu avem neapărată nevoie să vedem femei care se plimbă prin fața noastră în bikini. Acest lucru nu aduce nimic bun femeilor. Nu aduce nimic bun pentru niciunul dintre noi”.

Natalia Oneț are 26 de ani, o înălțime de 1,76 metri, iar dimensiunile sale sunt 89-60-90 centimetri. Este născută în Satu Mare, însă locuiește de mulți ani în București.

Natalia Oneț a practicat scrima, spada și floreta timp de patru ani, este pasionată de călătorii, psihologie, schi, echitație și înot, însă cel mai mult iubește copiii, fiind una dintre primele voluntare ale organizației Miss World Romania și implicându-se activ în timpul său liber în diverse proiecte caritabile și în susținerea activității umanitare a organizației și anume ajutorarea micuților cu probleme.

Natalia Oneț a absolvit cursurile Facultății de Biologie, cu specializarea Ecologie și Protecția mediului, din cadrul Universității din București și masteratul în turism la aceeași instituție. În viitor, Natalia își dorește o carieră în televiziune, având în trecut câteva colaborări ca asistentă TV care au făcut-o să îndrăgească acest domeniu de activitate.

De la vârsta de 15 ani, a câștigat titlul Miss Boboc la Colegiul Național „Doamna Stanca” din Satu Mare, locul al treilea la Miss Universe Romania 2009, marele premiu la Miss Hostess 2011 și marele premiu la Miss Tourism Romania 2013. Până în acest moment, Natalia a realizat numeroase pictoriale, a defilat pentru mai mulți designeri și a fost personaj principal în câteva videclipuri ale celor de la 3rei Sud Est, Residence Deejays & Frissco și Flo Rida.

Ernest Hadrian Böhm, reprezentantul agenției ExclusivEvent și președintele Miss World Romania, a spus: „Natalia Oneț este una dintre cele mai mature, frumoase, ambițioase și inteligente ambasadoare a frumuseții delegate de către agenția noastra în cei peste 16 ani de activitate, cea mai frumoasă româncă din lume în acest moment. Natalia are frumusețea, experiența, charisma, inteligența și calitățile necesare, pentru a reprezenta România cu onoare în China și chiar de a câștiga această competiție, având deplină încredere în potențialul ei! Natalia este un adevărat model demn de urmat de către toate romancele frumoase care își doresc să se remarce în acest domeniu și să promoveze valorile României peste hotare!”.

Românii sunt invitați să urmărească evoluția Nataliei Oneț, din perioada 21 noiembrie – 20 decembrie, din China, vizitând pagina oficială Facebook Miss World Romania – www.facebook.com/miss.World.romania.fan.page, unde vor putea vota și vor putea vedea cele mai noi și poze publicate zilnic. Like-urile de pe paginile de Facebook oficiale vor fi luate în calcul la punctajul final al competiției din China.

În acest an, în premiera absolută la Miss World, au fost acceptate două candidate cu vârsta peste 25 de ani – Natalia Oneț, în vârsta de 26 de ani, și Giovanna Cordeiro, în vârstă de 26 de ani, reprezentând Paraguay. Se presupune că, din 2016, competiția Miss World va mări limita de vârstă a concurentelor admise până la 27 sau 28 de ani, se mai arată în comunicatul citat.

În 2014, reprezentanta României la competiția Miss World a fost Bianca Fanu. Ioana Valentina Boitor, desemnată First Runner-up (locul a doilea) la Miss World 2006, este cea mai bună clasare a României în întreaga istorie a celor patru competiții de frumusețe majore internaționale.

Miss World este una dintre cele patru competiții internaționale de frumusețe, alături de Miss Earth, Miss Universe și Miss International. Miss World, înființat în 1951, de Eric Morley, soțul Juliei Morley, în prezent decedat, a fost inițial un concurs dedicat exclusiv costumelor de baie și era denumit Festival Bikini Contest. Prima câștigătoare a titlului Miss World, în 1951, a fost suedeza Kiki Haakonson, fiind, de altfel, la acea vreme, prima concurentă dintr-o competiție de frumusețe care a purtat un costum de baie format din două piese.

Sub deviza „Beauty with a Purpose” („Frumusețe cu un scop”), câștigătoarele Miss World militează pentru drepturile copiilor și derulează campanii pentru ajutorarea lor. Dintre toate competițiile de frumusețe, Miss World are cea mai activă campanie socială pe toate continentele și cel cel mai puternic mesaj social, având la activ donații făcute de peste 1 milion de dolari.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Dezastru total pentru Simona Halep! Anunț oficial de ultim moment
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Anunț pentru cei care stau la ultimul etaj din bloc. Toți proprietarii de apartamente trebuie...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
52 de ani de la Apollo 16, penultima misiune care a dus omul pe Lună....