Mila Kunis și Ashton Kutcher au devenit părinți

Mila Kunis și Ashton Kutcher au devenit părinți
Publicat: 02/10/2014, 10:16
Actualizat: 04/11/2019, 19:24

Mila Kunis, în vârstă de 31 de ani, și Ashton Kutcher, în vârstă de 36 de ani, care s-au logodit în luna februarie, au ajuns la centrul medical Cedars-Sinai din Los Angeles marți dimineață, în jurul orei locale 6.00, iar în seara acelei zile actrița a născut o fetiță. Numele copilului nu a fost făcut încă public, iar reprezentanții celor două vedete nu au oferit alte detalii despre naștere.

Anunțul privind faptul că este însărcinată a fost făcut chiar de Mila Kunis în emisiunea „Ellen DeGeneres Show”, unde actrița a spus că și ea și Kutcher au dorit să țină secretă informația cât mai mult timp posibil.

Mila Kunis, care este vocea personajului Meg Griffin din serialul TV de desene animate „Familia mea dementă/ Family Guy”, a declarat pentru revista Marie Claire, în iulie, că ea și Kutcher abia așteaptă să devină părinți. În ceea ce privește modul în care își va crește copiii, Kunis a spus că va încerca să îi educe astfel încât cei care îi întâlnesc să spună „Ce copil cuminte!”.

„Nu vreau să fie niște nesimțiți. Mi se pare că foarte mulți copii din zilele noastre sunt. Amândoi vrem să avem niște copii manierați, sinceri, copii pe care atunci când lumea îi întâlnește să spună «Ce copil cuminte!»”, a declarat Mila Kunis, care a precizat ulterior că, după naștere, intenționează să se dedice mai mult copilului, renunțând la o parte dintre proiectele profesionale.

„Nu am vrut niciodată să fiu genul de om care se gândește doar la muncă. Pentru mine, munca de actriță a fost mereu mai mult un hobby care s-a transformat într-o profesie, dar nu mănânc și nu respir actorie”, a declarat actrița pentru revista W.

Mila Kunis și Ashton Kutcher, colegi în distribuția serialului „Anii ’70/ That ’70s Show”, au confirmat logodna în luna februarie 2014.

Cei doi au început o relație în 2012, la aproape un an după ce Ashton Kutcher s-a despărțit de actrița Demi Moore, după șapte ani de căsnicie. După un proces complicat, care a durat mai bine de un an, Ashton Kutcher a divorțat oficial de Demi Moore, în noiembrie 2013.

Kunis și Kutcher se vor căsători în 2015, potrivit unor surse apropiate celor doi.

Milena „Mila” Kunis este o actriță americană născută în Ucraina, care a debutat în televiziune cu un rol în serialul „Anii ’70/ That ’70s Show”. După ce a asigurat vocea personajului Meg Griffin din serialul de animație „Family Guy”, Mila Kunis a apărut în câteva lungmetraje cu succes de casă – „Forgetting Sarah Marshall”, „Max Payne” și „The Book of Eli” -, însă rolul care i-a adus consacrarea la Hollywood este cel din „Lebăda neagră/ Black Swan”, pentru care a fost recompensată cu premiul Marcello Mastroianni la categoria „cel mai bun tânăr actor” la cea de-a 67-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția, în 2010.

Popularitatea actriței a crescut considerabil după lansarea pe marile ecrane a filmelor „Ted”, „Grozavul și puternicul Oz/ Oz: The Great and Powerful” și „Prietenie cu folos/ Friends With Benefits”.

Mila Kunis a jucat recent în filmul „The Angriest Man In Brooklyn”, alături de Robin Williams, Peter Dinklage și James Earl Jones, lansat pe marile ecrane nord-americane în mai, și în „Dragoste la persoana a treia/ Third Person”, de Paul Higgis, care a avut premiera în România pe 4 iulie.

Pe 18 iulie a fost lansat un alt film ce o are în distribuție pe Mila Kunis – filmul SF de aventuri „Ascensiunea lui Jupiter/ Jupiter Ascending”, în care actrița joacă alături de Channing Tatum.

Ashton Kutcher a putut fi văzut pe marile ecrane în filmele „Mariaj de Vegas/ What Happens in Vegas” (2008), „Ziua îndrăgostiților/ Valentine’s Day” (2010) și „Fără obligații/ No Strings Attached” (2011). În 2013, Ashton Kutcher a putut fi văzut pe marile ecrane în „Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea”, de Joshua Michael Stern, unde a jucat rolul cofondatorului companiei Apple. De asemenea, actorul a fost desemnat în același an cel mai bine plătit actor de televiziune, pentru rolul lui Walden Schmidt, un milionar excentric, în serialul „Doi bărbați și jumătate”, pentru care este plătit cu 750.000 de dolari pe episod.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Hammer time”: O bombă de fabricație franceză lansată de ucraineni distruge o clădire plină de...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Tatăl Andreei, studenta la Medicină, ucisă cu bestialitate, nu s-a putut dezlipi de sicriul cu...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Halep a fost BLOCATĂ. Decizia finală în circuitul WTA
Capcana STB pentru șoferii nesimțiți. Nimeni nu mai scapă
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Tatăl lui Mirel Dragomir, despre crima sângeroasă comisă de fiul său: "Nu pot să-l privesc...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Test de cultură generală. Care a fost prima țară care a trecut la ora de...