Reprezentanta României la Miss World 2013 va fi aleasă, joi, dintre cele 16 finaliste

Reprezentanta României la Miss World 2013 va fi aleasă, joi, dintre cele 16 finaliste
Reprezentanta României la competiția internațională de frumusețe, Miss World 2013, va fi aleasă joi, 16 finaliste luptându-se pentru câștigarea titlului de cea mai frumoasă româncă, informează un comunicat remis MEDIAFAX.
Publicat: 28/07/2013, 16:32
Actualizat: 02/04/2019, 18:10

Reprezentanta României la competiția internațională de frumusețe, Miss World 2013, va fi aleasă joi, 16 finaliste luptându-se pentru câștigarea titlului de cea mai frumoasă româncă, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

În urma preselecțiilor Miss World 2013 România, ExclusivEvent, agenția deținătoare în sistem de exclusivitate a licenței Miss World în Romania, a selectat 16 finaliste care se vor lupta, joi, la Club Ambasad’Or Otopeni, pentru titlul de cea mai frumoasă românca din lume și onoarea de a reprezenta România în cadrul celei mai importante competiții internaționale de frumusețe – Miss World 2013 – care se va desfășura în Indonezia în perioada 2-30 septembrie 2013.

Cele 16 finaliste au început de duminică cantonamentul și pregătirile în București, iar până la marea finală și după marea finală, începând de luni ele vor fi prezentate publicului și presei în diverse apariții publice și prezentări de moda în câteva locații din capitală.

Din juriul Miss World 2013 România va face parte Nicoleta Luciu și alte persoane publice din țară, reprezentanți ai sponsorilor și ai organizatorilor.

De asemenea, începând de luni, pe pagina oficială de Facebook Miss World România se va desfășura un voting online, finalista care va acumula cele mai multe like-uri până în momentul jurizării din seara de joi, va primi din partea juriului premiul de popularitate „Miss Internet World 2013 România”.

Miss World Romania, licență a agenției ExclusivEvent, este competiția care desemnează reprezentanta României în finala mondială Miss World. Accesul în spațiul evenimentului pentru invitați, public și presă, în seara marii finale Miss World 2013 România, din data de 1 august este liber și se va face începând cu ora 19.00, evenimentul fiind preconizat să se desfășoare între orele 20.00-23.00.

Miss World este clasată între cele patru competiții internaționale de frumumusețe majore din punct de vedere al prestigiului, importanței și amplorii evenimentului, „The Big Four Major Pageants” – Miss Earth, Miss International, Miss Universe și Miss World, fiind considerate cele mai importante competiții de frumusețe la nivel mondial.

Sub deviza „Beauty with a Purpose/ Frumusete cu un scop”, câștigătoarele Miss World militează pentru drepturile copiilor și derulează campanii pentru ajutorarea copiilor cu probleme din întreaga lume.

Creat în Marea Britanie, competiția Miss World a fost organizată pentru prima dată în anul 1951, fiind prima competiție internațională de frumusețe majoră organizată la nivel mondial și cea mai longevivă competiție internatională de frumusețe în acest moment.

Prima câștigătoare a unei competiții internaționale de frumusețe majore din istorie și anume a titlului Miss World 1951 a fost suedeza Kiki Haakonson, fiind de altfel la acea vreme prima concurentă dintr-o competiție de frumusețe care a purtat un costum de baie format din doua piese, la momentul respectiv (1951) acest lucru fiind tratat ca un act de mare curaj.

În 1986, celebra actriță Hale Berry a reprezentat SUA la Miss World. Nu a câștigat competiția, dar peste ani, munca i-a fost recompensată cu un trofeu Oscar.

Finala Miss World 2013 va avea loc în Indonezia, în perioada 2-30 septembrie 2013.

Câștigătoarea Miss World 2012 este Yu-Wenxia din China. Ultima reprezentantă a României în competiția Miss World a fost Alexandra Stănescu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la...
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
Fiartă pe 700.000 de euro! Ce a putut să facă Bianca Drăgușanu, de mână cu...
Boala RARĂ care îl face să pară 'însărcinat' tot timpul. Nici măcar medicii nu se...
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
China a lansat o sondă pentru a colecta eşantioane de pe faţa ascunsă a Lunii
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost...
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Victoria, Regina cu cei mai mulți copii