Fiul lui Liviu Vasilică, în conflict deschis cu Mircea Badea

Publicat: 23/05/2015, 09:01
Actualizat: 04/08/2015, 14:35

”Mi s-a adus la cunoștință faptul că, într-una din emisiunile recente ale domnului Mircea Badea, într-o dispută a acestuia cu domnul Robert Turcescu, s-au folosit imaginea și prestatia artistică a tatălui meu. Ba mai mult, s-a insinuat, cu substrat, cum că tata l-ar fi considerat prost pe domnul Robert Turcescu și că l-ar fi trimis la farmacie prin repetarea versului ‘De te duci la farmacie…”’, se arată într-un comunicat trimis de Florin Vasilică, la rândul său cântăreț, conform reportervirtual.ro.

”Trebuie lamurit faptul că, în acea filmare, tata desfășura un act artistic (…) În timpul actului artistic respectiv, domnul Robert Turcescu a considerat de cuviință să se prindă la o sârbă, așa cum stă bine oricărui român atunci când se interpretează muzică tradițională românească,(…). Tata nu îl ‘trimite la farmacie’! Versul melodiei ‘De cine mi”e dor și sete’ este ‘De te duci la farmacie…’ și se repetă, în contextul folcloric al piesei și nu intră în discuție faptul că Liviu Vasilică ar fi făcut vreo referire jignitoare la adresa domnului Turcescu (…) Consider incorectă folosirea actului artistic și a imaginii tatălui meu într-o dispută care nu are nicio legătură cu numele lui, mai cu seamă tata fiind decedat din 2004”, conchide Florin Vasilică.

Trebuie precizat că, după difuzarea imaginilor, Mircea Badea a sugerat că Liviu Vasilică i-ar fi dedicat lui Robert Turcescu versul ”Să te duci la farmacie” și s-a întrebat retoric cum a ajuns jurnalistul să fie recrutat în serviciile secrete.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase