„Sper ca Lavinia să nu ia bătaie”. Cine îi dă acest sfat noii iubite a lui Ștefan Bănică Jr.

„Sper ca Lavinia să nu ia bătaie. Cine îi dă acest sfat noii iubite a lui Ștefan Bănică Jr.
Publicat: 20/09/2013, 15:18
Actualizat: 29/07/2014, 21:53

Ștefan Bănică Jr și Lavinia Pîrva și-au făcut recent publică relația de iubire, iar colegii de breaslă a celor doi nu ratat această ocazie și au început să își dea cu părerea. Mai mult, Mihai Traistariu s-a apucat chiar să îi dea sfaturi Laviniei: „Sper ca Lavinia să nu ia bătaie”.

În urmă cu câteva ore Mihai Traistariu a postat pe contul personal de socializare un mesaj în care își dă cu părerea despre trecutul și prezentul lui Bănică, în privința relațiilor sentimentale.

„Nu sunt ‘parerolog” de meserie, dar, uite, simt nevoia să mă bag și io ca musca-n lapte… Așadar: 1. Andreea Marin este peste Lavinia, la toate capitolele! 2. Lavinia seamănă leit la figură cu Andreea Marin! 3. Da, Lavinia a intrat de câțiva ani într-un con de umbră și s-ar putea să speculeze momentul! 4. Sper ca Lavinia să nu ia bătaie, cum s-au laudat c-au primit – TOATE precedentele ei! Oricum, îi ținem pumnii! 5. Punem pariu că Lavinia își scoate acum un videoclip nou? 6. Pagina de Facebook a Laviniei avea ieri 15.000 de fani! Pun pariu că peste o săptămână are 100.000? Asa e românul! Preferă circul, scandalul, mondenul, bârfa! În loc să-i dea Like lui Marcel Pavel, care cântă demențial de bine… lumea prefera… chiloțatele! 7. Apropos : Lavinia a cântat o vreme cu Marcel Pavel! Parca și-atunci citeam ceva prin ziare! Bravo, Lavi! Știi tu ce știi! 🙂 Ai avut întotdeauna țeluri înalte! 8. Cine vă place mai mult: Ștefan Bănică sau Elvis Presley?:)”, arată mesajul scris de Traistariu pe contul personal de Facebook.

Ștefan Bănică Jr. a anunțat în urmă cu câteva zile că are o relație cu cântăreața Lavinia Pîrva, precizând că este o persoană liberă și „este dreptul fiecăruia să-și trăiască viața fără a simți nevoie de a da explicații”.

„Observ că într-o societate plină de frământări social-politice, unii nu pot dormi din cauza vieții mele particulare. Pentru a liniști «spiritele», declar că sunt deocamdată la începutul unei relații cu Lavinia Pârva și nu ascund lucrul acesta. Sunt un om matur, liber și e dreptul fiecăruia dintre noi să-și trăiască viața așa cum consideră, fără a simți nevoia de a da explicații. Este alegerea mea și sper să o respectați. Multumesc!”, a declarat Ștefan Bănică Jr., miercuri, pentru agenția Mediafax.

La începutul acestui an, Ștefan Bănică Jr. și soția lui, vedeta de televiziune Andreea Marin Bănică, au anunțat că au decis de comun acord să se despartă, după o căsnicie care a durat șapte ani. Cei doi au împreună o fetiță, Ana Violeta.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase