• Publicat:
  • Actualizat:
Politică

Cezar Preda: Singurul lucru pe care-l poate cere Voinescu – să fie dat afară. Voinescu: Preda există?

Cezar Preda: Singurul lucru pe care-l poate cere Voinescu – să fie dat afară. Voinescu: Preda există?
Prim-vicepreședintele PDL Cezar Preda l-a acuzat pe Sever Voinescu de "trădarea" partidului și a susținut că singurul lucru pe care îl poate cere acesta este să fie dat afară, Voinescu replicând: "Cine e acest Cezar Preda? Ca să-l pot băga în seamă trebuie întii să mă asigur că există. Există?".

Prim-vicepreședintele PDL Cezar Preda l-a acuzat pe Sever Voinescu de „trădarea” partidului și a susținut că singurul lucru pe care îl poate cere acesta este să fie dat afară, Voinescu replicând: „Cine e acest Cezar Preda? Ca să-l pot băga în seamă trebuie întii să mă asigur că există. Există?”.

„Singurul lucru pe care-l poate cere Sever Voinescu este să fie dat afară repede din partid! Pentru ce ne trebuie șase luni pentru a-i da afară din partid pe toți trădătorii care au făcut campanie împotriva partidului și în favoarea adversarilor politici? Acesta este răspunsul corect la întrebările trădătorilor sau neimplicaților în această bătălie grea din 9 decembrie”, a declarat Cezar Preda, pentru RTV, după ce Sever Voinescu a cerut urgentarea organizării congresului PDL.

Cezar Preda îl acuză pe Voinescu de faptul că în campania electorală a susținut candidatura fostului deputat PDL Maria Stavrositu chiar și după ce aceasta a decis să candideze din partea PPDD.

Replica lui Sever Voinescu a venit pe Facebook: „Să vezi. Mă trezesc de dimineață și la clipa dulce a cafelei, dau buzna la telefon o grămadă de tineri și tinere din presă să mă anunțe că un anume Cezar Preda strigă la mine, dă cu picioarele, se înfoaie, sare să muște și că ce zic eu. Zic: «Cine-i Cezar Preda?» și mă gândesc că o fi o nouă farsă din acelea cu care se mai îndeletnicește presa uneori, când nu sunt subiecte și vor să mai anime știrile. «Cezar Preda de la Buzău», vine precizarea. Tot nu știu. Stau și mă gândesc cine-o fi. De când am intrat în politică, am cunoscut mulți oameni. Câțiva politicieni – nu e printre ei. Câțiva oameni de administrație – nu e printre ei. Câțiva oratori – nu e printre ei. Câțiva făcători de legi – nici printre ei nu e. E drept, am cunoscut și multă pleavă guralivă, golănași, zurbagii, făcători zgomotoși ai nimicului, dar mulțimea asta e atât de pestriță în memoria mea încât greu pot identifica chipuri. Vă rog să mă ajutați să-mi amintesc cine e acest Cezar Preda – ca să-l pot băga în seamă trebuie întâi să mă asigur că există. Există?”.

Inchide