PNL l-a vrut ministru al sănătății pe managerul spitalului de la Suceava, dar Vasile Rîmbu a refuzat: „Mai am multe de făcut pentru suceveni”

Redactor:
Redacția Gândul
PNL l-a vrut ministru al sănătății pe managerul spitalului de la Suceava, dar Vasile Rîmbu a refuzat: „Mai am multe de făcut pentru suceveni”
Președintele Klaus Iohannis și managerul SJU Suceava, Vasile Rîmbu. SURSĂ FOTO:NEWSBUCOVINA.RO

Vasile Rîmbu, managerul Spitalului Județean de Urgență Suceava, acolo unde în prezent au fost infectate peste 90 de cadre cu noul coronavirus, a fost primul nume vehiculat pentru a ocupa postul de ministru al sănătății în guvernul Orban. 

Edilul declara în luna octombrie a anului trecut pentru News Bucovina , că este onorat că numele său a fost vehiculat între cei care ar putea să preia funcția de ministru al Sănătății, dar că dorește să-și continue proiectele importante pe care le are de făcut în Suceava.

„Nu am fost întrebat oficial de nimeni dacă doresc să preiau acest portofoliu. Am văzut și eu în presă că am fost luat în calcul pentru această funcție pe baza performanțelor de management la Spitalul Județean de Urgență Suceava. Le mulțumesc tuturor celor care s-au gândit să mă propună pentru această onorantă funcție”, a declarat Vasile Rîmbu.

El a spus că și-a petrecut ultimii zece ani pentru a dovedi că descentralizarea sistemului de sănătate poate fi realizată cu succes și că dezvoltarea și modernizarea Spitalului Județean Suceava este proiectul său de suflet pe care dorește să-l continue.

„Consider că mai am multe de făcut pentru suceveni și sistemul de sănătate din județul Suceava”, a spus managerul SJU Suceava.

 

Inchide