Președintele PSD, atac la adresa lui Iohannis: Când ai șase case furate și dosarul la Lazăr, ți-e frică să-l revoci

Redactor:
Alexandru Costea
Președintele PSD, atac la adresa lui Iohannis: Când ai șase case furate și dosarul la Lazăr, ți-e frică să-l revoci
Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sâmbătă, la Iași, că Președintele Klaus Iohannis nu l-a revocat din funcție pe procurorul general Augustin Lazăr, care va avea o pensie "mare", liderul social-democrat afirmând "când ai șase case furate și dosarul la Lazăr, ți-e frică".

„Îmi spunea cineva ieri cum e posibil ca acest om (Augustin Lazăr-n.red.) să iasă la pensie cu o pensie atât de mare. Uite că e posibil. Când am mărit pensiile, le-am mărit și pentru buni și pentru răi. Aici nu poți să faci filtru. Filtru se face de către cei care au dreptul să-l facă și au și putința s-o facă, cum e Iohannis de exemplu, pentru că putea să-l revoce până să iasă la pensie. Dar nu l-a revocat de frică. Când ai șase case furate și dosarul la Lazăr, ți-e frică”, a spus Liviu Dragnea la Conferința Extraordinară de alegeri a Organizației Județene Iași a PSD.

Președintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de pensionare a procurorului general Augustin Lazăr, începând cu data de 27 aprilie, atunci când acestuia îi și expiră mandatul la conducerea Parchetului, potrivit unui anunț al Administrației Prezidențiale.

Augustin Lazăr a anunțat, miercuri seară, că și-a depus cererea de pensionare, precizând totodată că mandatul său la conducerea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PICCJ) expiră pe 27 aprilie.

Inchide