Președintele PSD, atac la adresa lui Iohannis: Când ai șase case furate și dosarul la Lazăr, ți-e frică să-l revoci

Președintele PSD, atac la adresa lui Iohannis: Când ai șase case furate și dosarul la Lazăr, ți-e frică să-l revoci
Publicat: 20/04/2019, 19:33

„Îmi spunea cineva ieri cum e posibil ca acest om (Augustin Lazăr-n.red.) să iasă la pensie cu o pensie atât de mare. Uite că e posibil. Când am mărit pensiile, le-am mărit și pentru buni și pentru răi. Aici nu poți să faci filtru. Filtru se face de către cei care au dreptul să-l facă și au și putința s-o facă, cum e Iohannis de exemplu, pentru că putea să-l revoce până să iasă la pensie. Dar nu l-a revocat de frică. Când ai șase case furate și dosarul la Lazăr, ți-e frică”, a spus Liviu Dragnea la Conferința Extraordinară de alegeri a Organizației Județene Iași a PSD.

Președintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de pensionare a procurorului general Augustin Lazăr, începând cu data de 27 aprilie, atunci când acestuia îi și expiră mandatul la conducerea Parchetului, potrivit unui anunț al Administrației Prezidențiale.

Augustin Lazăr a anunțat, miercuri seară, că și-a depus cererea de pensionare, precizând totodată că mandatul său la conducerea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PICCJ) expiră pe 27 aprilie.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase