PSD a găsit înlocuitor pentru Doina Pană. Ioan Deneș este propus la ministerul Apelor și Pădurilor

PSD a găsit înlocuitor pentru Doina Pană. Ioan Deneș este propus la ministerul Apelor și Pădurilor
Publicat: 08/01/2018, 19:26
Actualizat: 09/01/2018, 08:52

Liderii PSD reuniți în ședința CEx au votat propunerea făcută de PSD Bistrița, organizație din care făcea parte și Doina Pană. Aceasta și-a anunțat săptămâna trecută demisia din funcția de ministru al Apelor și Pădurilor, invocând probleme de sănătate.

„Prin prezenta vă aduc la cunoștință că starea mea de sănătate nu-mi mai permite continuarea activității în calitatea de ministru. Prin urmare, prin prezenta, vă prezint demisia mea din calitatea de ministru în cadrul ministerului Apelor și Pădurilor, pe motiv de sănătate. Apreciez conlucrarea deosebit de fructuoasă pe care am avut-o și vă asigur de întreg sprijinul meu pentru îndeplinirea programului de guvernare din calitatea mea de parlamentar”, se arată în demisia Doinei Pană către premierul Mihai Tudose, care este înregistrată miercuri, 3 ianuarie.

Ioan Deneș este senator de Bistrița Năsăud și se află la al doilea mandat de parlamentar.

În perioada februarie 2007 – decembrie 2012 a fost director comercial, SC Termotec SRL, Dej, în perioada 1997 – februarie 2007 a deținut funcția de director comercial în cadrul SC Profing SRL, Beclean, în timp ce între anii 1993 și 1997 a fost professor la un centru de plasament din beclean. Potrivit CV-ului de pe site-ul Senatului,

Ioan Deneș a fost, între anii 1988 și 1993, electrician la CFR Cluj.

Ministrul propus de PSD Bistrița a terminat studiile Universității Tehnice Cluj Napoca și a obținut definitivatul ca profesor în anul 1996.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase