Udrea revine. Fosta deputată are încă un mesaj pentru „lichelele” care au rămas „la butoanele puterii oculte”

Udrea revine. Fosta deputată are încă un mesaj pentru „lichelele care au rămas „la butoanele puterii oculte
Publicat: 04/01/2018, 11:15

„Coldea și câțiva ai lui, rămași încă pe la butoanele puterii oculte din România, se dau acum de ceasul morții cum a plecat Mazăre din țară și a cerut azil pe undeva. Două lucruri vreau să spun, acestor nemernici:

1) Dacă ce se întâmplă în România și în special în justiție este corect și conform cu legislația internațională privind drepturile omului și etc., atunci Mazăre va veni fedeleș înapoi, la cererea autorităților noastre. Deci nu au de ce să își facă griji, nu-i așa?”, a scris Udrea pe Facebook.

Fostul ministru a adăugat că cei de la „butoanele puterii oculte”, dar fără să nominalizeze pe cineva, alături de cei din justiție și presă care îi „slujesc” vor plăti pentru abuzurile făcute.

„Măi lichelelor, ca să mă exprim deja consacrat, voi și cei din justiție și presa care vă slujesc și vă execută ordinele! Voi credeți că toate abuzurile pe care le faceți, vor rămâne neplătite? Credeți că dacă prostiți 200.000, 500.000, chiar și un milion de români cu „lupta împotriva corupției”, o să scăpați fără să răspundeți? Mai puneți mâna și citiți, nu doar scrieți! O să aflați din istorie că nu a scapat nimeni, toți care au facut asemenea abuzuri au plătit, mai repede sau mai târziu. O să plătiți și voi! P.S. Vedeți că dacă vă mai puneți postacii să scrie mesaje pe pagina mea, vă demasc toate conturile false cu care încercați să manipulați cititorii. Vă credeți deștepți? Ați uitat că m-ați făcut „regina postacilor”?”, a conchis Elena Udrea.

Fostul ministru, Elena Udrea, i-a atacat, miercuri, pe unii politicieni și jurnaliști, scriind pe Facebook că a ajuns să aibă dosare penale pentru că a plătit prestația unor politiceni în campanii sau a acoperit salariile unor jurnaliști care acum se consideră ca făcând parte din categoria „#rezist”