VIDEO. Ce îi urează fanii lui Vanghelie: „Îi doresc să-și păstreze inteligența”

Publicat: 30/04/2012, 21:56
Actualizat: 01/05/2012, 13:17

Depunerea candidaturii actualului primar al sectorul 5, Marian Vanghelie, a fost o adevărată petrecere pentru susținătorii săi, aceștia venind cu mic, cu mare, în fața primăriei, scandându-i numele și aplaudându-l cu voioșie. Pesedistul a fost primit cu urale și aplauze, câteva doamne mai curajoase sărind chiar să-l sărute pe obraz și să-l îmbrățișeze. De la vechea tradiție vangheliesciană, mesele cu mici și bere pentru alegători, aproximativ 200 de oameni de toate vârstele au fost invitați să servescă șunculiță de Praga, fursecuri și șampanie, toate în cinstea unui nou mandat.

FOTO: Sorina Ionașc/ Gândul

Circulația pietonilor pe trotuarul din fața Primăriei Sectorului 5 era blocată încă de la 11:45 din cauza susținătorilor care au venit pentru a-l susține pe Vanghelie pentru un nou mandat. „Am venit să-l susținem, că noi îl iubim pe domnul primar. Suntem așa mulțumiți de dânsul și ne place tare mult de el, că doar șefu` e de-al nostru”, spunea o femeie, în vârstă de aproximativ 60 de ani.

„A fost și prin sector, și prin mijlocul oamenilor, ne-a întins o mână de ajutor tot timpul. Pe noi ne-a sprijinit mult de tot cu ajutoarele astea sociale. Toată populația din sectorul 5 suntem mulțumiți. Îl susținem pe domnul Vanghelie, este un om extraordinar, este popular cu populația”, a comentat și Preda Marina, pensionară pe caz de boală, în vârstă de 59 de ani.

FOTO: Răzvan Chiriță/ Mediafax

„Dacă oamenii e nesimțiți și nu se duce..”

Dar mizeria? Cum e cu mizeria? „Da, dom`le, e mizerie multă”, spune o doamnă. „Dar nu e vina lui domn` primar, că el le strânge cât poate. Dar dacă oamenii e nesimțiți și nu se duce să strângă de la ei, el ce să le facă? Oamenii sunt de vină pentru mizeria din sector, oamenii e nesimțiți și n-are 7 ani de acasă”, a găsit ea vinovații și s-a recomandat „o locuitoare din sectorul 5, din Panduri”.

„Ce să vă spun despre domnul Vanghelie? Este iubit, nu numai aici, e iubit peste tot. Îi urez să-și păstreze aceeași inteligență”, adaugă ea entuziastă.

Între fanii lui Vanghelie și un puști de opt ani: „Mie îmi place de el că și lu` mama îi place. Dar e bun că mi-a făcut parcuri și am unde să mă joc. Și de Garcea îmi place, dar el e bun numai în filme, nu la primărie”, a zis copilul.

„Vreau și eu salam. Nu mai e? Dar mai aduceți?

După ce mai bine de o oră i-au strigat numele, l-au aplaudat și au cântat pentru el, în final oamenii au fost invitați în sediul primăriei la un mizilic. S-au îngrămădit pe scările celor două etaje care îi despărțeau de mesele cu saleuri, salam, cașcaval, legume, fursecuri, șampanie și suc, ajungând mulțumiți și cu farfuriile pline.

„Ia uite ce de mâncare, da-mi și mie un sandviș cu salam. Nu mai e? Dar mai aduceți? Și șampanie vreau. Și suc”, a strigat un domn între două vârste, căruia i s-a replicat scurt. „Șampania asta nu e bună”.

FOTO: Sorina Ionașc/ Gândul

FOTO: Sorina Ionașc/ Gândul

Între susținătorii organizați și-a făcut loc și un bărbat nemulțumit. „Nu-l votez pe Vanghelie. Copilul meu are autism deosebit de grav și m-am dus, am depus actele, mi-au promis că mă ajută, dar nu am primit ajutor social. Oamenii care au probleme într-adevăr nu primesc niciun ban. Nu ne ajută cu nimic”, a strigat revoltat Tudor Marinescu, de meserie zugrav.

La auzul acestor reproșuri, fanii lui Vanghelie au sărit ca arși: „Cum, n-ai fost tu unde trebuie! Păi toată lumea a luat, numai tu n-ai luat?”.

Reuniunea susținătorilor lui Vanghelie a durat aproximativ 2 ore, timp în care actualul primar a semnat actele, apoi a ieșit să facă obișnuita baie de mulțime.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Trei turiști s-au pozat goi pe una dintre cele mai importante atracții din Namibia