Viorica Dăncilă, despre referendumul pentru familie: Sunt căsătorită de 36 de ani. Familia este un nucleu

Redactor:
Alexandru Costea
Viorica Dăncilă, despre referendumul pentru familie: Sunt căsătorită de 36 de ani. Familia este un nucleu
Viorica Dăncilă a declarat, referitor la susținerea referendumului pentru definirea familiei, că ea crede în familie, fiind căsătorită de 36 de ani. Liderul PSD mai susține că familia este un nucleu de bază al societății și nu știe dacă o vor vota persoanele LGBT.

„Eu cred în familie. Sunt căsătorită de 36 de ani și pentru mine principala susținere am găsit-o în sânul familiei mele. Aceasta este abordarea mea. Un om care a stat 36 de ani alături de un soț care a susținut-o în permanență, alături de un fiu care de fiecare dată i-a fost alături este un om care crede în familie. În rest, este opinia fiecăruia, fiecare poate să-și spună punctul de vedere și aceasta este credința mea. Familia este un nucleu de bază al societății. Nu știu dacă mă vor vota (persoanele LGBT – n.r.) sau nu. Eu sper să mă voteze toți cei care cred că România merită un altfel de președinte”, a declarat, joi, Viorica Dăncilă, prezidențiabilul PSD.

Referendumul pentru redefinirea familiei, cerut de PSD, nu a atins în 2018 pragul pentru validare, conform legii, de 30% dintre cei aflați pe listele electorale permanente.

Inchide