Salvează Crăciunul copiilor fără cadouri

Salvează Crăciunul copiilor fără cadouri
Publicat: 19/12/2012, 17:40
Actualizat: 26/08/2014, 13:08

Avem câteva zile în care putem fi generoși. Avem câteva zile în care putem face bucurii simple celor mai puțin norocoși decât noi. Avem câteva zile în care putem salva Crăciunul copiilor fără cadouri. Cu un simplu click și cu un strop de disponibilitate, tu poți fi Moș.

Am creat această pagină – Sunt Moș Crăciun, un loc virtual în care se întâlnesc dorințele copiilor fără posibilități cu voluntarii care pot să le îndeplinească. Pagina funcționează doar cu bună credință. Și cu suflet. Accesați-o!

Sunt două casete: în cea din stânga te poți înscrie dacă dorești să devii un Moș Crăciun pentru un copil deloc norocos, aflat într-un centru de plasament sau provenind dintr-o familie săracă. Completează câmpurile, iar sistemul va face legătura automat între tine și unul dintre acești copii. Micuțului va trebui să-i trimiți un cadou, un dar la care el acum doar visează. Te vei înscrie aici ca să faci o faptă bună în mod anonim. Asigură-te că nu faci o promisiune de care să uiți mâine.

În dreapta mai e o casetă – aici poți înscrie un copil amărât, care are nevoie de ajutor. Care nu are părinți sau ai cărui părinți nu au cum să le facă măcar o mică bucurie. La fel, sistemul va face legătura între micuț și Moșul lui.

Ca și anul trecut, ne bazăm pe sprijinul vostru. Amintiți-vă că împreună, în decembrie 2011, am salvat Crăciunul celor 300 de copii de la Valea Screzii – Valea Plopului. Micuților orfani le-au ars în Ajunul Crăciunului bucătăria, sala de mese, biblioteca și sala de jocuri. Gândul a inițiat atunci, împreună cu Știrile ProTV, o campanie de strângere de fonduri și am deschis o pagină de Facebook.

Inițial ne-am dorit să strângem 10.000 de Like-uri, pentru care sponsorii să dea 10.000 de euro, bani pentru copiii necăjiți din Valea Screzii și Valea Plopului. Ceea ce a urmat în primele 24 de ore ale campaniei ne-a depășit orice așteptare: peste 40.000 de Like-uri și 36.000 de euro donați de sponsori. În câteva zile, am strâns 95.000 de euro. Împreună!

Să încercăm din nou. Să salvăm Crăciunul copiilor fără cadouri. Moș poate fi oricare dintre noi. Moș ești tu!