De ce se bucură Gigi Becali că George Copos împlinește 60 de ani: „E bine pentru el, face doar o treime din pedeapsă”

De ce se bucură Gigi Becali că George Copos împlinește 60 de ani: E bine pentru el, face doar o treime din pedeapsă
Publicat: 27/03/2013, 17:12
Actualizat: 26/06/2013, 09:58

Finanțatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că mijlocașul echipei FC Vaslui, Nicolae Stanciu, va fi noul jucător al echipei bucureștene, după ce s-a înțeles cu Adrian Porumboiu, iar jucătorul și-a dat acceptul să evolueze la formația antrenată de Laurențiu Reghecampf.

„Stanciu e al Stelei, mă! Stanciu e jucătorul Stelei deja! E dribleur, îmi place că e dribleur. Noi nu avem unul în echipă. Stanciu e un jucător cu care poți să iei țeapă sau poți să dai lovitura. De ce? E foarte talentat, dribleur, genial. Dacă ai grijă de el și înțelege să se dedice fotbalului, să se antreneze, va ajunge mare fotbalist. Dacă nu, ai pierdut banii și cu asta basta. Ca la Szekely. Am vorbit eu cu Stanciu și mi-a zis că ce întrebare e asta dacă vrea să vină la Steaua? Și e pe drum acum. Am semnat deja actele cu Porumboiu, tot. Acum vine el și semnează și gata”, a spus Becali.

Pe de altă parte, Gigi Becali s-a arătat deranjat de faptul că George Copos nu l-a chemat la ziua sa de naștere. „Nu m-a chemat! Pe Porumboiu l-a chemat, dar pe mine nu, la ziua lui. El e bine că face 60 de ani, eu i-am transmis. Bine că face 60 de ani, face doar o treime din pedeapsă”, a adăugat, râzând, Becali.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase