Halep: De fiecare dată când îl voi enerva pe Darren Cahill în timpul meciurilor din Australia, o să donez 200 de dolari pentru victimele incendiilor

Halep: De fiecare dată când îl voi enerva pe Darren Cahill în timpul meciurilor din Australia, o să donez 200 de dolari pentru victimele incendiilor
Publicat: 05/01/2020, 14:12

Fostul lider mondial, Simona Halep, și-a declarat în nenumărate rânduri iubirea pentru Australia și acum este pregătită să dea și ea o mână de ajutor victimelor din acea zonă.

Tenismenul Nick Kyrgios, născut în Canberra, Australia, în vârstă de 24 de ani, a izbucnit în plâns când a început să vorbească despre această situație: „Orașul meu natal este Canberra și acum are cel mai toxic aer din lume. Este foarte trist. Este dureros”.

Kyrgios s-a mobilizat și le-a cerut sportivilor să se unească pentru a dona bani victimelor din Australia. Tenismenul a declarat că va dona câte 100 de dolari australieni (63 de euro) pentru fiecare as pe care îl va servi la turneele ATP Cup, Perth și Sydney.

Și Simona Halep s-a alăturat jucătorilor de tenis, dar a venit cu o altă modalitate de a strânge bani.

„Ei bine, știți că eu iubesc Australia, dar, de asemenea, știți că nu dau mulți ași 😜

Așa că având în vedere că vreau să ajut, promisiunea mea este aceasta… de fiecare dacă de câte ori îl voi enerva pe Darren Cahill în timpul meciurilor din Australia, o să donez 200 de dolari.

În acest fel o să strâng mult mai mulți bani”, a scris Simona Halep, pe contul ei de Twitter.

Craig Tiley, actualul CEO al Tennis Australia, a anunțat organizarea de evenimente pentru strângerea de fonduri la ATP Cup, Openul Australiei și la alte turnee prevăzute în perioada următoare.

Răspunsul lui Darren Cahill la ideea lui Halep de a ajuta victimele din Australia: Bine jucat, Simona

Darren Cahill se alătură și el sportivilor care vor să doneze bani pentru a ajuta victimele incendiilor din Australia. Antrenorul Simonei Halep i-a făcut „jocul” elevei sale și va dona și el câte 50 de dolari ori de câte ori fostul lider mondial își va pierde cumpătul în timpul meciurilor.

Ideea Simonei Halep a fost una inedită. Ea nu a mers pe sugestia tenismenului australian Nick Kyrgios, care a ales să doneze câte 100 de dolari australieni pentru fiecare as pe care îl reușește la turneele ATP Cup, Perth și Sydney.

Darren Cahill s-a alăturat și el Simonei Halep.

„🤣 Bine jucat, Simona Halep.

O să donez și eu câte 50 de dolari pentru fiecare ieșire nervoasă a Simonei. Așadar, pentru prima dată voi spune: „Fă-o”.

Gândurile noastre merg către toți pompierii, voluntarii, echipajele de intervenție, animalele din sălbăticie și către toate famiile afectate de incendii 😢”, a fost răspunsul antrenorului, pe contul lui de Twitter.