ÎNGROZITOR. Imagini în premieră cu fotbalistul care și-a ucis fiul de numai 5 ani! Ce făceau cei doi cu puțin timp înainte de crimă. VIDEO tulburător

Redactor:
Gandul
ÎNGROZITOR. Imagini în premieră cu fotbalistul care și-a ucis fiul de numai 5 ani! Ce făceau cei doi cu puțin timp înainte de crimă. VIDEO tulburător
ÎNGROZITOR. Imagini în premieră cu fotbalistul care și-a ucis fiul de numai 5 ani! Ce făceau cei doi cu puțin timp înainte de crimă / Sursa FOTO: Sabah.tr

Fotbalistul Cevher Toktaş, jucător în ligile inferioare din Turcia, și-a ucis fiul în vârstă de numai 5 ani. Crima care a șocat o lume întreagă continuă să scoată la iveală amănunte terifiante. Presa de la Istanbul publică imagini video cu tatăl și băiețelul său, luate cu numai câteva ceasuri înainte de comiterea oribilei fapte. Ce s-a întâmplat între cele două momente, nimeni nu-și poate explica.

Conform jurnaliștilor de la Sabah, Cevher Toktaş (32 de ani) și fiul său de numai 5 ani, Kasim, s-au plimbat relaxați câteva minute pe o străduță din cartier, înainte ca tatăl să își omoare fiul. Imaginile sunt cu adevărat tulburătoare, la fel ca declarațiile date polițiștilor de Cevher Toktaş.

În fața anchetatorilor, criminalul a povestit cu seninătate de ce și cum și-a ucis propriul copil: „Niciodată nu l-am iubit, de când s-a născut. Nu ştiu de ce… Singurul motiv pentru care l-am omorât este acesta, pur şi simplu nu-l iubeam şi nu l-am vrut. Nu am nicio problemă psihică (…) I-am pus o pernă peste faţă şi am apăsat 15 minute fără să mă opresc. Fiul meu a rezistat un timp. Când a încetat să se mişte, am chemat medicii, care nu au bănuit nimic. L-au dus la terapie intensivă, iar după o oră şi jumătate mi-au spus că a murit”.

VIDEO AICI:

oglunu-bogarak-oldurdugu-iddia-edilen-futbolcu-babanin-cocuguyla-son-goruntuleri-ortaya-cikti-video

Presa turcă scrie că fotbalistul Cevher Toktaş și-a mărturisit faptă la 10 zile după ce băiețelul a fost înhumat. Judecătorii l-ar putea condamna la închisoare pe viață pentru crima care a zguduit Turcia.

Cevher Toktaş a jucat chiar în prima ligă din Turcia, la Gençlerbirliği. În total, are șapte meciuri în Super Lig, toate în anul 2008.

Inchide