John McEnroe a dat verdictul! Știe cine va câștiga trofeul la Australian Open 2023: „Este intimidant de puternică mental”

Publicat: 23/01/2023, 09:42

John McEnroe e convins că Jessica Pegula are cele mai mari șanse de a câștiga Australian Open 2023. Ea se confrunta în sferturi cu Victoria Azarenka, fostă campioană la Australian Open în 2012 și 2013.

Singura care ar putea să o învingă pe Pegula la Australian Open e Elena Rybakina, crede fostul mare jucător de tenis, cu șapte trofee de Grand Slam în palmares.

Jessica, 28 de ani, este fiica lui Terry Pegula, 71 de ani, om de afaceri ce are o avere de 6.7 miliarde de dolari.

John McEnroe știe cine va câștiga trofeul la Australian Open 2023

Jessica Pegula a câștigat doar din premii 7.219.461 de dolari.

„Cred că Pegula este solidă din punct de vedere mental, a ajuns într-un moment al carierei în care este intimidant de puternică mental. Jocul ei nu se simte ca și cum ar urma să sufere în vreun moment, așa cum îți dau impresia alte jucătoare de pe tablou. Nu știu cine o poate opri, poate Rybakina, care are acea putere de foc. Este greu de învins, a arătat asta când a învins-o pe Iga. Așa că ar fi o provocare formidabilă (pentru Pegula)”, a delcarat John McEnroe, la Eurosport.

Program Australian Open 2023

Sferturi:

Elena Rybakina – Jelena Ostapenko

Jessica Pegula – Victoria Azarenka

Karolina Pliskova – Magda Linette

Aryna Sabalenka – Donna Vekic

Semifinale:

Rybakina / Ostapenko – Pegula / Azarenka

Pliskova / Linette – Sabalenka / Vekic

Rezultatele din optimile Australian Open 2023:

Elena Rybakina (Kazahstan/Nr.22) – Iga Swiatek (Polonia/Nr.1) 6-4, 6-4
Jessica Pegula (SUA/Nr.3) – Barbora Krejcikova (Cehia/Nr.20) 7-5, 6-2
Jelena Ostapenko (Letonia/N.17) – Cori Gauff (SUA/Nr.7) 7-5, 6-3
Victoria Azarenka (Belarus/Nr.24) – Zhu Lin (China) 4-6, 6-1, 6-4.

John McEnroe a comentat și despre orele de disputare ale meciurilor de la AO. Meciul Murray – Kokkinakis s-a încheiat după ora 4:00: „Poate că se întâmplă rar, dar așa ceva nu ar trebui să se mai întâmple deloc. E o nebunie ca jucătorii la acest nivel, cu mize atât de mari, să ajungă să joace la 4 dimineața. Pentru mine, este pur și simplu absurd. Va fi un meci de care se va vorbi mult timp, dar este totodată și o partidă care îi va afecta parcursul în turneul lui Andy. A terminat după 4, vă dați seama la cât adoarme? Pierde întreaga noapte. Se mai joacă în vreun sport la 4 dimineața? Mă uit la fotbal, la fotbal american sau NBA…nicăieri nu avem asemenea ore. Și acolo e vorba de sporturi de echipă, unde există înlocuiri”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase