Messi și Ronaldo, motiv de DIVORȚ în Rusia. Fotbalul unește și desparte două destine, după 16 ani

Messi și Ronaldo, motiv de DIVORȚ în Rusia. Fotbalul unește și desparte două destine, după 16 ani
Publicat: 14/07/2018, 13:02

Arsen și Ludmila s-au cunoscut în timpul Campionatului Mondial de fotbal din 2002 și s-au îndrăgostit. Frumoasa poveste de dragoste a durat 16 ani, până la ediția din acest an a mondialelor.

„Încă din prima zi, Ludmila l-a ironizat întruna pe fotbalistul meu favorit, spunând că joacă foarte prost și că nu a reușit să marcheze nici măcar din 11 metri în meciul cu Islanda”, a mărturisit rusul. „Problemele cele mai mari au apărut însă în timpul partidei cu Nigeria. Ea a reînceput cu ironiile, eu m-am enervat și i-am spus tot ce cred despre preaiubitul ei Ronaldo, despre echipa națională a Portugaliei, despre ea și despre tot ce îi place ei. Apoi mi-am făcut bagajul și am plecat„.

Daily Mail dezvăluie că pentru cei doi, fotbalul nu a fost niciodată un motiv de ceartă.Arsen este un fan înfocat al echipelor FC Barcelona și Spartak Moscova, în timp ce Ludmila este înnebunită după Real Madrid și CSKA.

Dacă dragostea lor s-a născut la un campionat mondial, iată că după șaisprezece ani, cei doi se despart din cauza aceluiași motiv, fotbalul.

În final, așa cum Messi și Ronaldo au plecat acasă de la Campionatul Mondial, și cei doi soți au luat-o, fiecare, pe drumul lui.