Pelé, internat în spital. Legenda fotbalului brazilian are 80 de ani

Pelé, internat în spital. Legenda fotbalului brazilian are 80 de ani
Pelé, internat în spital. Legenda fotbalului brazilian are 80 de ani / Foto: Wikimedia.org
Publicat: 01/09/2021, 12:40

Pelé, legendarul fotbalist brazilian, a fost internat într-un spital din Sao Paolo.

Acesta neagă însă că ar avea probleme grave de sănătate. Pelé, în vârstă de 80 de ani, a ținut să-și liniștească fanii: „Băieţi, nu am dispărut şi sunt foarte bine din punct de vedere al sănătăţii. M-am dus pentru testele de rutină, pe care nu reuşisem să le fac înainte, din cauza pandemiei. Să ştiţi că nu joc duminica viitoare!”, a scris marele Pelé pe Twitter, marţi, potrivit stiripesurse.ro.

Pelé a jucat 92 de meciuri internaționale cu naționala Braziliei și a câștigat trei titluri la Cupa Mondială.

Acesta se confruntă cu probleme de sănătate, în urma mai multor operații la șold.

Anii își pun amprenta asupra legendarului sportiv, care acuză probleme la coloana vertebrală și la genunchi, iar în urmă cu câțiva ani a suferit o intervenție de îndepărtare a unei pietre de la rinichi.

La începutul anului trecut, fiul său, Edinho, a declarat, într-un interviu, că tatăl său are probleme fizice și psihice și că se simte de-a dreptul „deprimat”, precizează sursa citată.

Pelé, internat în 2019 la Paris

Potrivit postului de radio RMC Sport, internarea din 2019 a brazilianului a fost mai mult o măsură de precauție, deoarce acesta a suferit o criză de tetanie și de febră, înainte de călătoria spre țara sa natală. Surse din anturajul lui Pele susțineau că viața acestuia nu a fost în pericol.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult