Trebuie SĂ MUNCEȘTI mereu, trebuie să muncești încontinuu. Ultimul interviu al lui MICHAEL SCHUMACHER

Trebuie SĂ MUNCEȘTI mereu, trebuie să muncești încontinuu. Ultimul interviu al lui MICHAEL SCHUMACHER
Michael Schumacher. Ultimul interviu, publicat de familie. Vezi ce spunea Schumi despre idoli, rivali, munca de pilot și cea mai frumoasă victorie a carierei.

Michael Schumacher despre:

...rivali: „Pe Hakkinen l-am respectat cel mai mult. Cu el am avut câteva dueluri foarte interesante, însă să știți că în afara pistei era un tip foarte echilibrat”.

idoli: „Când eram copil, l-am admirat pe Ayrton Senna, dar și pe Vincenzo Sospiri. Idolul meu era însă Toni Schumacher”.

munca unui pilot: „Formula 1 este foarte dificilă. Probabil unul dintre cele mai dificile sporturi. E nevoie de multă pregătire, de mult exercițiu. Nu e de ajuns să ai doar o mașină bună. Pe lângă faptul că trebuie să fii atent la ceea ce faci tu, trebuie să fii foarte atent și la ceea ce fac ceilalți piloți. E important să știi ce face fiecare. În schimb, trebuie să muncești mereu, trebuie să muncești în continuu”.

cea mai importantă victorie: „După 21 de ani fără victorie pentru Ferrari și patru ani fără victorie pentru mine, am reușit să câștigăm la Suzuka. A fost o victorie senzaționala și un campionat superb pe care l-am câștigat”.

Septuplul campion mondial Michael Schumacher, în vârstă de 49 de ani, s-a rănit grav la cap după ce a căzut la schi, în decembrie 2013, iar multe luni a fost în comă. După ce s-a trezit, el a fost luat în îngrijire de neurologi.

 

 

Starea de sănătate a fostului mare campion al curselor de Formula 1, Michael Schumacher, asupra căreia familia a păstrat o discreție totală de la tragicul accident de schi din 2013, pare să se îmbunătățească. Cel puțin așa rezultă din decizia celor apropiați de a-l muta pe fostul pilot în Mallorca, în luna august, într-o vilă pe care soția sa, Corinna, a cumpărat-o de la președintele celor de la Real Madrid, Florentino Perez.

Schumacher e îngrijit în prezent la locuința sa din Gland, Elveția, dar va fi mutat în Mallorca. Hotărârea a fost luată deoarece familia a dorit ca septuplul campion mondial să fie într-un mediu plăcut, el fiind un pasionat al vacanțelor în Insulele Baleare.

 

„Pot să vă confirm oficial că Michael Schumacher va locui la noi în oraș și că totul este pregătit așa cum se cuvine”, a spus primarul localității, Katia Rouarch, care a specificat și faptul că poliția a fost anunțată de sosirea ex-campionului, dar data exactă a mutării a rămas confidențială.

 

 

Michael Schumacher, 49 de ani, s-a rănit grav la cap după un accident petrecut la schi. A petrecut mult timp în comă, a fost operat și e îngrijit la domiciliu de specialiști neurologi. Familia lui Schumacher a oferit în ultimii ani foarte puține informații privind starea de sănătate a fostului pilot.

 

 

 

Inchide